Scene incredibile la Brașov. Fanii Stelei din Peluza Sud, veniți să „întărească” galeria UTA-ei, au sărit la bătaie la „stegari”. Meciul a fost întrerupt și jandarmeria a intervenit

Marius ANGHEL 28 May. 2016, 15:25 Seria 2
Scene incredibile la Brașov. Fanii Stelei din Peluza Sud, veniți să

Scene incredibile sâmbătă dimineață la meciul dintre FC Brașov și UTA Bătrâna Doamnă, disputat pe Stadionul Tineretului din Brașov, în ultima etapă a play-off-ului Ligii 2, Seria 2. Un grup ce circa 30 de fani steliști din Peluza Sud, veniți de la București, au intrat în minutul 5 al jocului în sectorul de peluza destinat oaspeților, unde s-au alăturat fanilor arădeni.

Dacă fanii „Bătrânei Doamne” și-au încurajat favoriții, ultrașii din București, îmbrăcați în tricouri negre, au năvălit imediat în sectorul galeriei brașovene, asta și pentru că firma de securitate avea puțini oameni la meci. Preț de circa patru minute s-au împărțit pumni între cele două tabere și doar intervenția jandarmilor a calmat spiritele, iar fanii steliști au fost evacuați din stadion. În tot acest interval, meciul a fost oprit, iar jucătorii priveau nedumeriți înspre scenele rupte parcă din K1.

După acest meci, Jandarmeria Brașov va lua măsuri de sancționare a firmei de pază.

Pe teren, UTA Bătrâna Doamnă a câștigat dramatic cu 3-2 cu un gol marcat în minutul 89 de Manea, după ce au condus cu 2-0. Arădenii au încheiat play-off-ul pe locul 2 în Seria a II-a, la egalitate cu liderul Gaz Metan Mediaș, însă vor merge la baraj, acolo unde vor da peste Dunărea Călărași sau Rapid, în cazul în care giuleștenii vor fi depunctați de FIFA. FC Voluntari e al doilea adversar din barajul pentru promovare.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)
foto: captură dolceSport

Marius ANGHEL 28 May. 2016, 15:25 Seria 2
Pe aceeași temă