Sătmar , aproape de o revenire la Mureșul Deva

13 Jan. 2009, 16:48 Seria 2
Sătmar**, aproape de o revenire la Mureșul Deva

Potrivit oficialilor clubului Mureșul Deva, mijlocașul Horațiu Sătmar are foarte mari șanse de a evolua și în returul campionatului la formația de la poalele Cetății.
Fotbalistul a sosit la Mureșul Deva sub formă de împrumut de la Dacia Mioveni. Sătmar se află în ultimele șase luni de contract cu gruparea argeșeană și ar putea semna cu orice formație dorește. În turul campionatului, blondul mijlocaș a alcătuit alături de Janos Vajda cuplul cel mai bun de mijlocași centrali pe care Mureșul Deva l-a avut.

 

„Sătmar e al Mioveniului, dar sunt șanse mari ca el să evolueze la noi și în retur. El mi-a cerut o săptămână în plus, a plecat în Austria să își caute acolo o echipă”, a declarat antrenorul Gheorghe Barbu la reunirea lotului.

 

Se pare că până la urmă căutările jucătorului nu au fost încununate de succes. Dacia Mioveni, echipa de care aparține Sătmar, s-a reunit luni, sub comanda antrenorului Eftimie Iordan. Printre cei 26 de jucători prezenți la reunire nu s-a aflat și Sătmar.

 

De la directorul sportiv al Mureșului, Gheorghe Țurlea, am aflat că mijlocașul a ajuns la Deva de luni și s-a integrat în programul de pregătire al formației hunedorene.

„Negocierile cu Mioveniul încă se poartă. Practic, el ar putea semna pentru noi pentru că se află în ultimele șase luni de contract, dar noi dorim să îl folosim și în retur”, a spus oficialul Mureșului.

 

La capitolul transferuri sau jucători în probe, devenii nu s-au mișcat deloc, deși sunt prima formație din seria a doua a ligii secunde care și-a reluat pregătirile. De asemenea, nici locația viitorului cantonament nu a fost stabilită, o decizie finală fiind așteptată în cursul acestei săptămâni.

 

„Nu mai mergem în Ungaria. E distanța mare, dar sunt și alți factori. Avem o ofertă din România, curând vom vizita și locația, după care ne vom da acordul”, a mai precizat Gheorghe Țurlea. Acesta a menționat că varianta Siania, care a fost vehiculată la reunirea lotului, e una „scumpă” și sunt șanse destul de mici ca Mureșul să își stabilească acolo cartierul general începând din data de 23 ianuarie.

 

 

Articol scris de Loredana Juglea

13 Jan. 2009, 16:48 Seria 2
Pe aceeași temă