Noi amenințări la Jiul! Își ia Borugă jucătorii și pleacă?

05 Jun. 2012, 12:16 Stiri
Noi amenințări la Jiul!** Își ia Borugă jucătorii și pleacă?

În cazul unei despărțiri de Jiul Petroșani nu este exclus ca managerul Gigi Borugă să ia cu el și jucătorii pe care i-a adus, aflați la final de contract. Rămânerea lui Gigi Borugă la Jiul Petroșani depinde de mai mulți factori printre care și cel legat de marea performanță.

Arădeanul a afirmat că ar rămâne la Petroșani în condițiile în care patronul nu s-ar mai juca de-a promovarea. În cazul în care acesta nu ar mai continua la gruparea din Vale nu este exclus să ia cu el și jucătorii aflați la final de contract și care au venit al insistențele lui. Astfel, Drida, Dumitru Copil sau Bogdan Toc ar putea părăsi echipa din Petroșani clasată pe un jenant loc șase la finele sezonului în Liga a III-a.

De altfel sezonul recent încheiat a fost unul eșuat pentru toate reprezentantele județului. Mureșul Deva a încheiat în genunchi conturile cu Liga a II-a și va retrograda cu o penalizare de cinci puncte, pentru neîndeplinirea baremului. FC Hunedoara a avut parte de răsucirea cuțitului în „rana” ratării promovării, întrucât, în ultima etapă, a suferit prima înfrângere din 2012. CFR Simeria a câștigat cu FC Caransebeș, dar impresia unui sezon slab a rămas, iar Jiul a pierdut cu codașa Național Sebiș și încheie în „negru” actualul sezon.

Mureșul Deva retrogradează după cel mai negru sezon din istoria clubului. În urma acestei ieșiri pe ușa din dos din Liga a II-a, fotbalul hunedorean rămâne fără reprezentantă în eșalonul secund după peste jumătate de secol.

Trupa antrenată de Romulus Gabor și Ioan Petcu a acumulat un singur punct pe teren în retur, fiind cea mai slabă competitoare din campionat.
Cu tristețe în suflet din cauza irosirii șanselor de promovare, FC Hunedoara a pierdut, primul joc în acest an, în ultima etapă de campionat, scor 0-2, pe teren propriu, cu Bihorul Beiuș. Negru-albaștri au pus punct seriei de invincibilitate la 16 partide, după un parcurs impresionant de 12 victorii și două remize în 2012, la care se adaugă alte două succese din finalul turului, anul trecut.

CFR Simeria a încheiat campionatul pe același loc cu Jiul și se aude că din sezonul viitor simerenii vor să fie mai mult decât niște simpli parteneri de întrecere.

Cu ochii pe „perlele” Jiului

Nici nu s-a pus bine lacătul peste ligile din campionatul intern că a și început vânătoarea de jucători. Vlad Tudorache și Marius Mareș, doi dintre jucătorii de viitor ai echipei Jiul au intrat în vizorul mai multor echipe din Liga I, dar și din Liga a II-a. Astfel impresarii diferitor cluburi din România le fac deja marcaj strâns celor doi jucători de lot național dar care sunt încă la vârsta junioratului și depind de semnătura părinților, dar și de suma pe care echipele curtezane sunt dispuse să o ofere pentru ei clubului „mamă”, Jiul Petroșani.

Articol scris de Loredana JUGLEA

05 Jun. 2012, 12:16 Stiri
Pe aceeași temă