Lovitura de start a meciului Olimpia – Luceafărul Oradea va fi dată de una dintre campioanele olimpice ale României de la Rio

Marius ANGHEL 31 Aug. 2016, 12:46 Liga 2
Lovitura de start a meciului Olimpia - Luceafărul Oradea** va fi dată de una dintre campioanele olimpice ale României de la Rio

Meciul de sâmbătă de la Satu Mare dintre Olimpia și Luceafărul Oradea va avea un invitat de seamă. Lovitura de start a jocul ce contează pentru etapa a 5-a a Ligii 2 va fi dată de una dintre sportivele medaliate ale României la Jocurile Olimpice de la Rio, desfășurate în această vară în Brazilia.

Oficialii clubului Olimpia au invitat-o pe campioana olimpică Simona Pop să dea lovitura de start la meciul cu Luceafărul Oradea. „O așteptăm cu drag pe Simona la stadion și la toate meciurile noastre. Sperăm să vină lumea și împreună să aplaudăm prima campioană olimpica a scrimei sătmărene”, a spus Catrinel Raț, președintele FC Olimpia Satu Mare.

Iar medaliata de la Rio și noua vedetă a orașului Satu Mare a acceptat invitația. „Merg cu drag la toate evenimentele la care sunt invitată. Așa cum am spus, sunt mândră că aparțin Sătmarului și mă bucur că sunt apreciată la mine acasă!”, a transmis și Simona Pop.

Campioană olimpică la Rio cu echipa de spadă a României, sătmăreanca Simona Pop, a primit luni titlul de „Cetățean de Onoare” al Municipiului Satu Mare în cadrul unui moment festiv organizat chiar în Sala de Scrimă „Alexandru Csipler”.

Marius ANGHEL 31 Aug. 2016, 12:46 Liga 2
Pe aceeași temă