Bătaie pe Petresc și Dan!

28 May. 2012, 18:15 Bursa transferurilor
Bătaie pe** Petresc și Dan!

Doi dintre fotbaliștii Mureșului Deva nu vor avea probleme să-și găsească angajamente în Liga a II-a pentru sezonul viitor, dacă nu chiar în curtea unor formații din elită. Alexandru Petresc și Alexandru Dan fac parte din lotul național Under 19, care participă în aceste zile la turneul de Elită din Serbia cu obiectivul de a se califica la turneul final al Campionatului European (CE) 2012 din Estonia (3-15 iulie) și își pot alege singuri viitorul, atâta timp cât au fost declarați liberi de contract.

„Cu siguranță, sunt doi tineri fotbaliști foarte talentați și buni pentru vârsta lor, pot juca la orice formație din Liga II-a. UTA sau orice alt club din România ar face o mutare excelentă dacă i-ar lua. Știam că Dan chiar a fost la Arad în iarnă, cred că jucătorul a rămas în atenția arădenilor”, a precizat Romulus Gabor, tehnicianul Mureșului.

Chiar dacă dintre actualii tineri ai „Bătrânei Doamne”, doar Manea și Sitoe (jucători care oricum au șanse mici să rămână în „alb-roșu”) vor ieși din categoria Under 22, cele două „perle” devene le-ar prinde numai bine arădenilor. Petresc chiar acoperi un post sensibil în ultima perioadă la UTA, acela de fundaș dreapta, în timp ce colegul său evoluează în centrul liniei mediane.

Sursa: Sport Arad

28 May. 2012, 18:15 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă