Sălăjan: „Cel mai bun an al meu, dar UTA putea fi mai sus dacă nu aș fi ratat câteva ocazii de gol”

Marius ANGHEL 21 Dec. 2013, 19:38 Seria 2
Sălăjan:**

În cele 14 partide scurse din această stagiune, „Bătrâna Doamnă” a marcat doar 9 goluri, trei dintre ele prin Alex Sălăjan. Atacantul de 22 de ani și-a câștigat statutul de titular în tricoul „alb-roșu”, pentru prima oară la o formație de ligă secundă. În returul sezonului trecut, arădeanul a evoluat sporadic la FC Olt, însă Trică a avut încredere în calitățile lui de vârf de careu.

„Fără îndoială, statistic vorbind, este cel mai bun an al meu ca fotbalist, sau, mai bine spus, cel mai bun tur de campionat. Marele merit pentru ascensiunea mea o are antrenorul Eugen Trică. El a avut încredere în mine, m-a folosit constant și am dat cât am putut din mine. Am început sezonul bine, am marcat goluri în primele două etape, însă apoi s-a rupt ceva. Poate că am suferit puțin din punct de vedere fizic, poate au fost și chestiuni de natură psihică. Știu că uneori nu am fost la înălțimea așteptărilor, că am luat decizii pripite în fața porții, până la urmă golul înseamnă aproape totul pentru un atacant. Sunt conștient de faptul că UTA putea fi mai sus dacă nu aș fi ratat câteva ocazii de gol, dar acum nu mai pot da timpul înapoi”, a explicat Sălăjan, care la Râmnicu Vâlcea, Mioveni și Craiova și acasă, cu FC Bihor, a irosit câteva situații excelente de a înscrie în contul „textiliștilor”.

Talentatul „vârf” crede că „Bătrâna Doamnă” se poate salva de la retrogradare dacă clubul își revine cât de cât din punct de vedere financiar și echipa nu mai pierde jucători.

„În această formulă și cu o pregătire bună de iarnă, o s-o scoatem la capăt la primăvară. Avem mare încredere în stafful tehnic, antrenorii sunt foarte aproape de noi și lucrăm bine împreună, doar că am avea nevoie de stabilitate și liniște la club”, a adăugat golgheterul arădenilor, care are speranțe din ce în ce mai mici în sosirea lui Moș Crăciun în acest an pentru jucătorii UTA-ei.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 21 Dec. 2013, 19:38 Seria 2
Pe aceeași temă