Șaim: „Am scăpat ca prin minune”

29 Mar. 2012, 13:56 Seria 2

Deși oficialii clubului severinean nu au făcut public incidentul, mijlocașul stânga Viorel Șaim a trecut prin momente de groază.

În dimineața zilei de 19 martie, jucătorul originar din Târgu Mureș se întorcea la Severin, pentru a participa la antrenamentul de luni al echipei Gaz Metan, când, în apropiere de Hațeg, mașina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un autoturism care n-a respectat semnele de circulație.

Impactul a fost atât de puternic, încât pasagerul, aflat în dreapta șoferului din autoturismul care a provocat accidentul, a intrat în comă și nici la ora aceasta nu se știe dacă va supraviețui. În schimb, Viorel Șaim s-a ales doar cu câteva leziuni la genunchi și piept, iar șoferul vinovat de producerea accidentului a scăpat fără traume.

Verișoara șoferului vinovat, în comă!

Victima a fost trimisă de urgență la Spitalul din Hunedoara, după care a fost mutată la Timișoara. „A fost accident grav. Eu mergeam normal pe banda mea și, din față, o dubă mi-a tăiat calea, deși eu aveam prioritate. Sper ca fata, verișoara șoferului, să supraviețuiască! Acum e internată în stare gravă la Timișoara și va fi operată pe creier, pentru a i se înlătura un cheag de sânge! Eu am scăpat ca prin minune, ținând cont de cum arată mașina mea. Deși inițial s-a crezut că leziunile interne, de la plămâni și cap, sunt mai grave, la raze nu s-a văzut nimic îngrijorător. Am doar niște tăieturi la genunchi. De la spitalul din Hunedoara am plecat la Târgu Mureș, fiindcă sunt alte condiții acolo. În această săptămână am revenit la Severin și mi-am reluat antrenamentele. Sper ca recuperarea să decurgă normal. Nu voi putea juca cu FC Bihor, dar sper să-mi revin până la meciul cu Slatina, de miercurea viitoare” a dezvăluit Șaim, unul dintre cei mai constanți jucători ai echipei severinene, din tur.

Are șanse mici să mai fie titular în retur

Mijlocașul împrumutat vara trecută de la FCM Târgu Mureș a jucat 712 minute în 12 etape și a marcat 2 goluri pentru Gaz Metan, cu CSM Rm. Vâlcea (1-0) și FC Bihor (3-0), dar are șanse mici să mai evolueze la fel de mult și în retur, după venirea lui Silviu Bălace. „E foarte greu să joci titular, când îl ai concurent pe post pe Bălace, dar sper să mai prind și eu câteva meciuri. La vară trebuie să revin la FCM Târgu Mureș și sper să fiu oprit în lot, pentru că aș fi acasă și e vorba de Liga I. Dacă nu, mi-ar plăcea să joc tot la Severin, dar în anumite condiții. Eu încă mai cred că echipa poate termina sezonul pe locul 2. Chiar dacă distanța față de Timișoara și Bistrița e de 11 puncte, jucăm acasă cu ambele echipe și le putem învinge. Gaz Metan are un lot bun pentru nivelul Ligii a II-a. Vom termina, cel puțin, pe locul trei”, a spus, încrezător, Șaim.

Galeria, alături de Șaim

La meciul-retur cu CSM Râmnicu Vâlcea (2-1), de sâmbăta trecută, Șaim nu a putut asista, fiind la Târgu Mureș pentru unele investigații medicale, dar galeria echipei severinene, intitulată din retur Regione Sud-Vest, a afișat un banner de susținere, pe care era inscripționat mesajul „Alături de Șaim”.

„Am auzit că galeria a avut un banner pentru mine și țin să le mulțumesc fanilor. Publicul severinean a fost impresionant prin număr în tur, cel puțin la meciurile cu Bihor și FC Olt. Chiar îmi place atmosfera de aici, îmi place și orașul, dar, din păcate, spectatorii sunt parcă uneori ușor nerăbdători. Ar trebui să fie lângă echipă și la bine și la greu. Ne-au cam părăsit pe finalul turului, după ce la primele meciuri veneau câteva mii”, a precizat jucătorul de 21 de ani

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

29 Mar. 2012, 13:56 Seria 2
Pe aceeași temă