Tragedie în Sălaj. Un tânăr jucător de fotbal a decedat în urma unui accident rutier cumplit. A petrecut toată noaptea după un meci și a intrat cu mașina într-un tir parcat

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 23 Apr. 2017, 14:49 Special

Tragedie în județul Sălaj, după un accident produs în această dimineață, la Jibou, cu o mașină în care se aflau trei persoane, dintre care una jucător la echipa de fotbal CS Crasna, ocupanta locului 6 în Liga a IV-a Sălaj. După o noapte de pretrecere, Marius Chechedi (22 ani) a încetat din viață după ce automobilul în care se afla a intrat într-un tir ce staționa pe marginea drumului, scrie Sportul sălăjean.

Marius Chechedi, jucătorul echipei CS Crasna, împrumutat alături de fratele său Ionuț la acest club de la Rapid Jibou, a petrecut ieri noapte după ce sâmbătă a fost prezent la Zalău pentru a-și urmări un alt frate, portar în meciul dintre Dia Gurad II și Stelya Brădet. La finalul jocului, cu toții au mers la un bar din oraș pentru a sărbători, iar spre seară, Marius și mai mulți prieteni s-au dus într-un club din localitatea Chechiș.

După o distracție pe cinste, jucătorul de la CS Crasna a plecat cu încă doi tineri, este vorba despre Ionuț Temeș și Szekely Zoltan, spre Jibou. Până să ajungă acasă, cei trei au dat o tură cu mașina și prin Someș Odorhei, acolo unde ar fi jucat biliard la un club. Spre orele dimineții au ajuns în cele din urmă la Jibou, iar la o stație de alimentat mașina ar fi fost implicați și într-un mic incident cu angajații respectivei firme. Obosiți din toate punctele de vedere, au plecat apoi spre casă și au decis să staționeze pentru prima dată la Ionuț, care locuia în apropierea Gării.

Din păcate, drumul lor s-a oprit brusc. Astfel, undeva în jurul orei 5:30, autoturism în care se aflau tinerii, un Volkwagen Passat argintiu înmatriculat în Sălaj, a intrat într-un TIR staționat pe marginea drumului. Impactul a fost atât de puternic, încât Marius Chechedi a murit pe loc, iar mașina a fost distrusă aproape în totalitate, scrie Sportul sălăjean. Tragicul eveniment a avut loc în zona fostei Autogări, în apropiere de Gară, la mai puțin de 200 de metri de casa antrenorului de la Rapid Jibou, Marius Muntean.

Potrivit unor surse, fotbalistul decedat s-ar fi aflat la volanul mașinii, în timp ce altele arată că șofer ar fi fost Szekely Zoltan. Cert este faptul că și Zoly a rămas încarcerat și a suferit un traumatism cranio-cerebral acut, plăgi la nivelul feței, fiind internat de urgență în spital. Al treilea pasager, Ionuț Temeș, s-a speriat și a părăsit locul accidentului.

Conform spuselor purtătorului de cuvânt al ISU Sălaj – Lucian Jacodi, la fața locului a intervenit o autospecială de la Secția de pompieri Jibou din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Porolissum” Sălaj și două ambulanțe. Pompierii au deconectat bateria autoturismului și au acordat ajutor victimei aflată în viață, pe care au scos-o din fiarele contorsionate ale mașinii și au predat-o unei ambulanțe.

Decesul fotbalistului a îngrozit Sălajul, iar colegii de echipă de la CS Crasna se află în șoc. În acest sens, cei de la AJF Sălaj au luat decizia ca jocul dintre CS Barcău Nușfalău și CS Crasna, programat duminică după-amiază, să fie amânat, în timp ce la celelalte partide din Liga a 4-a se va ține un moment de reculegere în memoria fotbalistului care în luna ianuarie împlinea 23 de ani.

Foto: Sportul sălăjean

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 23 Apr. 2017, 14:49 Special
Pe aceeași temă