Tragedie în fotbalul mehedințean. Un jucător a decedat pe loc, în urma unui grav accident. La volan se afla coechipierul său

Marius ANGHEL 20 Oct. 2016, 11:47 Ligi județene

Un jucător de fotbal al echipei AS Unirea Gârla Mare, care activează în Liga a V-a Mehedinți, a decedat, miercuri seara, în urma unui accident rutier produs chiar pe raza  comunei respective. În vârstă de doar 19 ani, Valentin Lorin Mladen a pierdut jocul cu viața, după ce autoturismul în care se afla, ca pasager, s-a izbit violent de un copac.

La volan se afla chiar coechipierul său de la echipa de fotbal AS Unirea Gârla Mare, Gabriel Gheorghe Bărăitaru, care nici nu avea permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul se află internat în spital și e în afara oricărui pericol.

„Un tânăr a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea, a părăsit partea carosabilă, a rupt un pom aflat pe marginea drumului, apoi gardul unei locuințe și s-a oprit în curtea acesteia. În urma accidentului a rezultat decesul unui tânăr de 19 ani și rănirea șoferului și a celuilalt pasager aflat pe bancheta din spate. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tânărul nu podesă permis de conducere”, a declarat Laurențiu Falcan, de la Biroul Poliției Rutiere Mehedinți.

De precizat că, sâmbata trecută, Bărăitaru fusese eliminat pentru că a lovit un adversar, în timpul partidei cu AS Ghiciulescu Hinova, încheiată cu scorul de 4-1, motiv pentru care fusese, marți seara, cu o zi înainte de tragicul accident, suspendat pentru 4 jocuri, de Comisia de Disciplină a AJF Mehedinți, pentru gestul său nesportiv din etapa a VII-a a Ligii a V-a Mehedinți.

După primele șapte runde, AS Unirea Gârla Mare se află pe locul al VI-lea, din 12 participante.

Echipa din Gârla Mare a solicitat amânarea jocului cu Voința Vrata, care urma să aibă loc duminică.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Marius ANGHEL 20 Oct. 2016, 11:47 Ligi județene
Pe aceeași temă