Sabău: „Nu va fi deloc ușor, dar meciurile se câștigă și prin atitudine”

Marius ANGHEL 14 Mar. 2014, 15:33 Seria 2
Sabău:**

ASA Târgu Mureș a organizat astăzi o conferință de presă, la stadionul Trans-Sil, în legătură cu meciul pe care îl vor disputa mâine la Slatina. Despre partida cu FC Olt au vorbit directorul general Daniel Stanciu, antrenorul principal Ioan Ovidiu Sabău și jucătorul Mihai Onicaș.

Daniel Stanciu, director general, al mureșenilor spune că meciul de la Slatina va fi cel mai greu, având în vedere că FC Olt cedează greu puncte pe teren propriu. Acesta mai spune că așteptările de la acest joc sunt mari și datorită dorinței gazdelor de a intra în play-off.

„Avem așteptări mari de la jocul cu FC Olt, mai ales că acum am legat două victorii. Am spus încă înainte de a începe această parte a campionatului că, meciul de la Slatina va fi cel mai greu. Au o echipă bună, nu prea au pierdut puncte pe teren propriu. Pentru noi va fi un examen important, mai ales că adversarii și-au propus să intre în play-off, iar punctele cu ei ar fi excelente.”, a spus Stanciu.

Sabău: „Trebuie să fim foarte bine pregătiți, nu doar fizic, ci și mental, pentru a câștiga”

Ioan Ovidiu Sabău a declarat că are câteva probleme de lot înaintea acestui joc, însă se va decide asupra primului „11” abia înaintea disputei. Tehnicianul le care jucătorilor săi atitudine pentru a câștiga.

„Echipa adversă este una bine pregătită fizic, luptă pentru fiecare minge, nu cedează. La meciul de la Reșița s-a comportat destul de bine. Noi trebuie să fim foarte bine pregătiți, nu doar fizic, ci și mental, pentru a câștiga. Nu va fi deloc ușor, dar meciurile se câștigă prin atitudine, nu doar prin valoare individuală. Vrem să avem continuitate în evoluții și rezultate. Am avut câteva ușoare probleme în ceea ce privește starea de sănătate a lotului, dar voi vedea sâmbătă dimineață pe cine mă pot baza.”, a declarat și Sabău.

Onicaș: „De abia aștept să joc din nou în Liga I”

Mihai Onicaș a spus că știe ce-i așteaptă la meciul de la Slatina, însă valoarea lotului târgumureșean îi obligă să obțină victoria. Fostul stelist abia așteaptă ca ASA să promoveze în Liga I.

„Știm la ce să ne așteptăm la jocul de la Slatina. Valoarea lotului nostru ne obligăm să abordăm fiecare joc doar la victorie. Trebuie să avem atitudine, să progresăm în fiecare săptămână, de la meci la meci. Doar așa ne putem atinge obiectivul: promovarea în Liga I. Acolo ne dorim să ajungem. Cel puțin eu, de abia aștept să joc din nou în Liga I.”, a spus și mijlocașul.

FC Olt – ASA Târgu Mureș se va disputa sâmbătă, 15 martie, de la ora 11:00 pe stadionul 1 Mai din Slatina. Înaintea acestui joc, gazdele ocupă locul 8, cu 21 de puncte, în timp ce ASA este pe 3, cu 28 de puncte. În tur, pe Trans-Sil, cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0.

Foto: Valics LEHEL

Marius ANGHEL 14 Mar. 2014, 15:33 Seria 2
Pe aceeași temă