Să vină victoria în „Cetate”!

20 Apr. 2012, 13:08 Seria 2
Să vină victoria în „Cetate

Divizionara secundă Unirea Alba Iulia primește sâmbătă pe teren propriu vizita echipei Gaz Metan Severin, în etapa a 22-a. Meciul este programat de la ora 10.45, urmând a fi transmis în direct pe DigiSport.

Antrenorul unirist Stelian Gherman spune că echipa sa țintește toate cele trei puncte din jocul cu severinenii, după ce in ultimele patru etape au obținut numai două puncte, din remizele cu FC Olt și Timișoara.

„Întâlnim o nouă pretendentă la locul 3, un meci mult mai greu decât celelalte. Severinul este una din cele 4-5 echipe aflate în lupta pentru ultimul loc al podiumului. Am prins un > bun de patru meciuri cu echipele fruntașe, sper să reușim să luăm sâmbătă cele 3 puncte deși ne confruntăm din nou cu probleme mari de lot”, a declarat antrenorul Unirii, ce nu va putea miza pe serviciile celor doi eliminați din meciul cu Gloria, atacantul S. Mureșan (ce a primit trei etape de suspendare) și „capitanul” Pascal (stă un joc).

Alți doi jucători, I. Stan și I. Șerban sunt incerți. „Încerc să aleg un prim 11 ideal, care să dea totul pe teren pentru a obține victoria”, a mai precizat Gherman, sub comanda căruia va reveni Bucurică, absent în ultimele trei jocuri.

Din garnitura vizitatorilor fac parte ex-uniriștii Adrian Olah și internaționalul albaiulian Alexandru Giurgiu (plecat în această iarna la Severin în schimbul sumei de 25.000 de euro).

În tur, Alba a câștigat 3-0 la jocul de pe malul Dunării.

Articol scris de Lucian DANCIU

20 Apr. 2012, 13:08 Seria 2
Pe aceeași temă