„Să sperăm că echipele mici nu vor face jocul altora”

20 Feb. 2012, 16:34 Seria 2

Sosit la Alro pe finalul turului, mijlocașul la închidere Robert Săceanu crede în potențialul echipei de a termina sezonul în partea superioară a clasamentului. Fostul fotbalist al Universității Craiova speră ca lupta să se dea doar pe teren și nu afara acestuia.

Alro Slatina va lupta în retur pentru o clasare pe podium, cu speranța că promovarea va putea fi realizată din acest sezon, în eventualitatea în care fostele divizionare A vor întâmpina probleme în obținerea licenței. În condițiile în care vor retrograda trei formații, două fiind la un pas de retragere, ar putea aduce anumite jocuri de culise. Mijlocașul la închidere al celor de la Alro speră ca lupta să se dea doar pe teren.

„Ne dorim din tot sufletul să terminăm pe locul trei, depinde numai de noi să începem bine returul. Să sperăm că echipele mici nu vor face jocul altora și că se va juca doar pe teren. Asta nu depinde de noi”, a declarat Robert Săceanu.

„A fost un test util”

După stagiul din Antalya, aluminiștii au susținut două meciuri de pregătire. Dacă cel disputat pe terenul celor de la FC Cracal s-a încheiat cu o înfrângere dură, în deplasarea de la Pitești, Alro s-a impus categoric în fața celor de la SCM Pitești. Mijlocașul Robert Săceanu, trimis pe teren în repriza secundă, a precizat la finalul jocului că amicalul și-a atins scopul.

„A fost un test util prin prisma faptului că am putut juca pe un teren fără zăpadă, acesta cred că a fost cel mai mare atu. Avem destul timp de când am început pregătirea, însă din punct de vedere al terenurilor, cum se prezintă, este bine că s-a amânat campionatul”, a spus mijlocașul.

Săceanu a evoluat în Liga I pentru Universitatea Craiova și Gloria Bistrița. Venit de la FC Snagov, mijlocașul are un acord cu Alro pe un sezon și jumătate.

Sursa: Gazeta Nouă

20 Feb. 2012, 16:34 Seria 2
Pe aceeași temă