„Să fim precauți pe faza defensivă și să învingem”

21 Oct. 2011, 12:04 Seria 2

Fără victorie pe teren propriu, Alro Slatina încearcă să obțină primul succes din acest sezon în confruntarea în care primește vizita formației FC Argeș. Goalkepeer-ul celor de la Alro Slatina, Andrei Marinescu, consideră vitale cele trei puncte.

Marinescu este de părere că victoria în meciul cu FC Argeș este obligatorie. Fostul rapidist consideră că este nevoie de o mai mare concentrare, mai ales pe faza de apărare. „Noi suntem o echipă care încearcă să construiască și să atace în permanență, multe din echipele care au venit la Slatina au încercat să se apere și să-și încerce șansa pe contraatac. În momentul când încerci să domini jocul, automat apar și spații mari în apărare, de cele mai multe ori am luat goluri pe contraatac și ne-a fost greu să mai revenim pe tabela de marcaj, sper ca sâmbătă să fim precauți pe faza defensivă și să învingem”, a declarat Marinescu.

„Rover Cârstea este un jucător valoros”

Goalkeeper-ul celor de la Alro apreciază prestația pe care atacantul celor de la FC Argeș a avut-o în acest sezon, însă, spune el, nu se pune problema ca echipa să se teamă de Rover Cârstea.

„Rover Cârstea este golgheterul seriei, deci este un jucător valoros. Nu ne este teamă de nimeni, teama n-ar trebui să existe în fotbal. Pentru noi victoria aceasta este vitală, nu avem voie să părăsim terenul de joc fără să ieșim învingători”, a mai declarat Andrei Marinescu.

Sursa: Gazeta Nouă

21 Oct. 2011, 12:04 Seria 2
Pe aceeași temă