Snagovul a ajuns la 10 achiziții în această vară. Ultima noutate vine de la CS Afumați

Marius ANGHEL 20 Jul. 2018, 13:47 Campionat

Sportul Snagov a profitat de retragerea din Liga 2 a echipei CS Afumați și a realizat un nou transfer, al zecelea în această vară.

Fiindcă nu a dorit să continue cu Afumațiul în Liga 3, portarul Andrei Marinescu (33 de ani) a acceptat oferta primită de la Snagov și completează astfel lotul antrenat de Laszlo Balint. Portarul bucureștean care a mai jucat pentru Rapid, Petrolul, FC Olt Slatina, CS Turnu Severin, FC Brașov, Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș, pentru acesta din urmă fiind doar rezervă, a semnat cu Sportul un contract valabil pe un sezon.

Marinescu a mai fost antrenat de Laszlo Balint și la Academica Clinceni, de care, după plecarea managerului Apostu și a tehnicianului Balint, s-a despărțit cu scandal, acuzând noua conducere că i-a propus să o lase mai moale în anumite meciuri.

„Îmi place atmosfera pe care am descoperit-o la Sportul Snagov. Au fost transferați mulți jucători în această pauză competițională și, deși relațiile de joc se creează în timp, nu trebuie uitat faptul că fiecare dintre noi vine cu un suflu nou și cu experiența echipelor unde am jucat în trecut. Sunt sigur că aceste atribute, dublate de răbdare, ne vor ajuta să fim una dintre surprizele pozitive din acest campionat”, a spus Marinescu după ce a semnat cu Sportul Snagov.

„Sportul Snagov se întărește cu un portar cu experiență în Ligile I și a II-a. Andrei Marinescu a semnat un contract cu echipa noastră valabil până în vara lui 2019.
În vârstă de 33 de ani, Andrei și-a făcut junioratul la Rapid București, pentru care a jucat și primele meciuri în Liga I, ulterior apărând pentru echipe precum Petrolul Ploiești, FC Brașov, Academica Clinceni, Gaz Metan Mediaș și CS Afumați. Pentru cea din urmă, el a bifat 36 de meciuri în sezonul anterior, dintre care 12 au fost fără gol primit.
Multă baftă și la cât mai puține goluri primite în tricoul Sportului, Andrei!”
, suna anunțul de prezentare al noii achiziții pe pagina de facebook a echipei ilfovene.

10 transferuri a făcut Sportul Snagov în această vară: Lucian Ion (24 de ani, ex CS Balotești), Robert Elek (30 de ani, ex Juventus București), Robert Candrea (23 de ani, ex Olimpia GrudziĂ…dz / Polonia), Florin Ilie (26 de ani, ex CS Mioveni), Darius Buia (24 de ani, ex UTA Arad), Cătălin Hlistei (23 de ani, ex UTA Arad), Valentin Bărbulescu (32 de ani, ex CSM Școlar Reșița), Cătălin Oanea (19 ani, ex Aerostar Bacău), Alexandru Gîț (20 de ani, ex Dacia Unirea Brăila) și Andrei Marinescu (33 de ani, ex CS Afumați)

Marius ANGHEL 20 Jul. 2018, 13:47 Campionat
Pe aceeași temă