„Să fim concentrați, să avem o atitudine bună și sigur vom învinge Mureșul Deva”

20 Oct. 2011, 13:22 Seria 2

După eșecul înregistrat în ultimul minut de prelungiri în deplasarea de la Chindia Târgoviște, FC Olt Slatina este nevoită să recupereze punctele pierdute în confruntarea cu Mureșul Deva pentru a ieși din zona inferioară a clasamentului.

Fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Adi Lengyel, este încrezător în șansele obținerii victoriei în confruntarea de pe teren propriu cu Mureșul Deva. Jucătorul defensiv este de părere că mai multă atenție le putea aduce un loc bun în clasament, gruparea alb-vișinie pierzând puncte importante, deși s-au aflat la conducere pe tabela de marcaj, în final au cedat.

„Ne gândim la meciul cu Deva pe care trebuie să-l câștigăm. Sunt încrezător că vom obține punctele puse în joc. Dacă eram puțin mai atenți, în cele trei partide pe care le-am condus, acum aveam 9 puncte în plus, din păcate noi am obținut doar unul. Cred că eram în primele locuri. Sperăm că am învățat ceva din asta și să nu mai repetăm greșelile făcute. Trebuie să fim concentrați, să avem o atitudine bună și sigur vom învinge”, a declarat fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Adi Lengyel.

FC Olt Slatina va primi, sâmbătă, vizita formației Mureșul Deva, echipă învinsă de Alro etapa trecută. Meciul se va disputa pe stadionul din Piatra-Olt, cu începere de la ora 11.00.

Sursa: Gazeta Nouă

Foto: Marius TUDOR

20 Oct. 2011, 13:22 Seria 2
Pe aceeași temă