Rugă la Cozia

03 Apr. 2009, 13:22 Seria 2
Rugă la Cozia

Doi dinte jucătorii de bază ai CSM-ului, Mihai Pasăre și Sergiu Popescu s-au rugat ieri pentru promovare la Mânăstirea Cozia de lângă stațiunea  Călimănești-Căciulata.

 

Pentru ca CSM să învingă duminică pe Drobeta și să promoveze la finele acestui sezon. M.Pasăre și S.Popescu s-au rugat ieri și au aruncat un bănuț la fântâna dorințelor de la Mânăstirea Cozia. „Ne simțim mult mai relaxați când ieșim de la Cozia. Și avem nevoie, este presiune mare pe noi. Toată lumea vrea promovarea și acum chiar simțim că se poate. Ne apasă presiunea rezultatelor, dacă am scăpa de ea, nu ne poate bate nimeni în Zăvoi. De la venirea lui Alin Artimon, este o atmosferă plăcută la echipă, antrenorul ne-a dat încredere și rezultatele se văd, avem o serie de opt victorii consecutive acasă, iar în acest retur suntem neînvinși. Lupta pentru promovare este foarte strânsă. Drobeta își joacă ultima șansă la Vâlcea, vin să câștige, însă mai trebuie să și poată”, a afirmat fundașul dreapta al alb-albaștrilor, Mihai Pasăre.

 

CSM intră într-o serie dificilă de patru meciuri, acasă cu rivalele Drobeta și Internațional și deplasări la U Cluj și Liberty Oradea. „De acum începe greul, jucăm cu rivalele la promovare. Dacă am câștiga aceste patru meciuri, cred că am fi promovați în proporție de 85%. Nu trebuie uitat că principalele contracandidate vin în acest retur în Zăvoi, cu excepția Unirii, iar pe Alba-Iulia am bătut-o mereu în ultimul timp Cred că suntem cea mai bună echipă din serie, dar trebuie să și demonstrăm asta. Concurența este foarte mare la echipă, eu încerc doar să-mi fac datoria atunci când antrenorul contează pe mine”, a mai spus Pasăre.

 

Derbyul etapei a 23-a a Seriei Vest a Ligii a II-a, CSM Rm. Vâlcea-Drobeta Tr.Severin este programat duminică (ora 11.00) pe Stadionul „Municipal” din Zăvoi.
 

 

articol scris de Adi Georgescu

03 Apr. 2009, 13:22 Seria 2
Pe aceeași temă