Șirineasa și Bradu au remizat în mocirla de la Călimănești. Dulcea are aproape 30 de jucători în cantonamentul de la Căciulata

Într-un joc amical disputat, miercuri, pe un teren mocirlos de la Călimănești, ACS Șirineasa și Atletic Bradu, colege în Seria 3 a Ligii 3, au remizat, scor 1-1. Argeșenii au deschis scorul prin Adrian Codin în minutul 23, care a reluat în plasă după ce inițial portarul Teodorescu blocase penalty-ul bătut de Tameș. Vâlcenii au egalat prin Narcis Tomescu în minutul 38.

Echipa pregătită de Adrian Dulcea, Atletic Bradu este în cantonament în stațiunea Căciulata. Sâmbătă, Bradu va disputa un alt test, tot la Călimănești, urmând să aibă ca adversar liderul campionatului județean din Vâlcea, Posada Perișani.

Fost sponsor anul trecut la ACS Șirineasa, Mirel Vasilichia este acum acționar la Atletic Bradu, echipă care are obiective îndrăznețe pentru viitor. „A fost un meci de angajament, dar terenul a fost o mlaștină, nu se putea juca fotbal. Ambele echipe au arătat bine, sunt convins că fosta mea echipă, Șirineasa nu va retrograda, ba din contră, va face o figură frumoasă și va fi în prima jumătate a clasamentului, este acum mai puternică. Noi, la Bradu, avem obiectiv locul 2. Avem condiții excelente la Casa Românească, este cantonament de echipă profesionistă. Avem un lot valoros, antrenorii trebuie să îi pună să tragă în aceeași direcție”, a spus Mirel Vasilichia.

ACS Șirineasa: Teodorescu – Lăzărescu, B. Popescu, Neacșu, Roșianu – Constantinescu – I.Marian, Tomescu, L. Săraru – Răcăreanu, Tănăsescu. Au mai jucat: Cîrstoiu, I. Săraru, Nicolaescu, Marinescu, Horumbă, Ciocotoiu, Stoleriu, D.Preda, Tilioiu.

Dulcea are 28 de jucători în cantonamentul de la Căciulata

Stagiul de pregătire centralizată de la Căciulata al echipei Atletic Bradu va dura 10 zile. Antrenorul Adrian Dulcea și secunzii Bogdan Velianu și Iulian Tameș au făcut deplasarea cu un lot de 28 de jucători, dintre aceștia, 22 de jucători fiind de la prima echipă, iar restul de la echipa a doua. Un al 29-lea jucător, Voinescu este nerefăcut și se va alătura lotului la finalul săptămânii.

„Avem toate condițiile, de antrenamente cu teren sintetic, de iarbă, sală de forță și refacere cu apă dulce, apă termală, jacuzzi. Vom face câte două antrenamente pe zi, plus două jocuri de verificare. Primul antrenament începe la 10.00 – 10.30 și ține între 70 și 90 de minute, în funcție de complexitatea lui. Al doilea antrenament începe la 16.00. Prefer să fac antrenamentele tehnice dimineața și cele de forță după-amiază. Este o ultimă perioadă de antrenamente fizice aerobe, după care vom trece și la antrenamentele anaerobe. Încerc să pun foarte mare accent pe partea tactică la care am lucrat foarte puțin până acum. Trebuie să ne creăm anumite automatiste și avem aceste trei jocuri amicale, care sunt destul de importante. Trebuie să cristalizăm o formulă de joc cu care să începem returul. Lotul este de 28 de jucători și lor li se va alătura și Voinescu care acum este încă în spital. Va veni la noi la sfârșitul săptămânii. Sunt 22 de jucători de la prima echipă, dar și ceilalți au șansa lor și e posibil să apară și surprize, depinde cum se pregă­tesc”, a spus Adi Dulcea.

Lotul deplasat de Atletic Bradu la Căciulata:

portari: Alexandru Oprican, Sebas­tian Ciucă, Rareș Sporea, Costin Soare;
fundași: Răzvan Ion, Ionuț Mincă, Constantin Șerban, Traian Din, Adrian Dinescu, Alexandru Dumitrache, Bogdan Ciu­că;
mijlocași: Alexandru Preda, Nicolae Ruță, Alexandru Golban, Iulian Constantin, Iulian Tameș, Grigore Ceapă, Monel Cîrstoiu, Ovidiu Popescu, Alexandru Trache, Alexandru Trașcă, Alin Păun, Gabriel Jenaru;
atacanți: Radu Păvăluță, Marius Ion, Adrian Codin, Marin, Cojocaru, Adelin Voinescu (se va alătura lotului în zilele următoare)

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă