Rufă insistă pentru aducerea unui președinte cu nume: „E cel mai potrivit, sper să dea curs ofertei noastre”

Marius ANGHEL 17 Jan. 2014, 16:55 Seria 2
Rufă insistă pentru aducerea unui președinte cu nume:**

Patronul clubului de fotbal din Valea Domanului vrea cu orice preț un nume important în fotoliul de președinte al Metalului.

Cătălin Rufă a vorbit din nou despre posibila aducere la Reșița a fostului șef de la Comisia Centrală a Arbitrilor, Gheorghe Constantin. În ciuda faptului că acesta a fost condamnat deja de o instanță la trei ani de închisoare pentru infracțiuni de corupție, fiind implicat în celebrul dosar „Mită pentru arbitri”, boss-ul din Valea Domanului consideră că pentru club nu ar fi nicio imagine negativă, ba dimpotrivă, experiența lui „Costică Vâlcea” ar fi foarte benefică.

„Eu îmi doresc să vină. E o somitate în materie de fotbal, avem cu toții ce învăța de la el, avem nevoie de un om cu experiență, cu anvergură. E un om care a mai reușit promovări. Îl cunosc și consider că e cel mai potrivit. Nu știu dacă va accepta, am avut mai multe discuții, din vară tot vorbesc. Eu sper să dea curs ofertei noastre”, a spus Rufă.

Problemele cu legea pe care le are Gheorghe Constantin nu-l sperie pe patronul Reșiței. „Sunt niște probleme care țin de trecut, cazul încă se judecă. Poate se va dovedi că e nevinovat. Nu consider că aducerea lui poate afecta imaginea clubului”, a mai declarat Rufă.

Sursa: Express de Banat

Marius ANGHEL 17 Jan. 2014, 16:55 Seria 2
Pe aceeași temă