Rufă insistă pentru aducerea unui președinte cu nume: „E cel mai potrivit, sper să dea curs ofertei noastre”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 17 Jan. 2014, 16:55 Actualizat: 17 Jan. 2014, 16:56 Seria 2
Rufă insistă pentru aducerea unui președinte cu nume:  „E cel mai potrivit, sper să dea curs ofertei noastre”

Patronul clubului de fotbal din Valea Domanului vrea cu orice preț un nume important în fotoliul de președinte al Metalului.

Cătălin Rufă a vorbit din nou despre posibila aducere la Reșița a fostului șef de la Comisia Centrală a Arbitrilor, Gheorghe Constantin. În ciuda faptului că acesta a fost condamnat deja de o instanță la trei ani de închisoare pentru infracțiuni de corupție, fiind implicat în celebrul dosar „Mită pentru arbitri”, boss-ul din Valea Domanului consideră că pentru club nu ar fi nicio imagine negativă, ba dimpotrivă, experiența lui „Costică Vâlcea” ar fi foarte benefică.

„Eu îmi doresc să vină. E o somitate în materie de fotbal, avem cu toții ce învăța de la el, avem nevoie de un om cu experiență, cu anvergură. E un om care a mai reușit promovări. Îl cunosc și consider că e cel mai potrivit. Nu știu dacă va accepta, am avut mai multe discuții, din vară tot vorbesc. Eu sper să dea curs ofertei noastre”, a spus Rufă.

Problemele cu legea pe care le are Gheorghe Constantin nu-l sperie pe patronul Reșiței. „Sunt niște probleme care țin de trecut, cazul încă se judecă. Poate se va dovedi că e nevinovat. Nu consider că aducerea lui poate afecta imaginea clubului”, a mai declarat Rufă.

Sursa: Express de Banat

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 17 Jan. 2014, 16:55 Actualizat: 17 Jan. 2014, 16:56 Seria 2
Pe aceeași temă