Rufă anunță obiectivul finalului de campionat: „Vom face totul ca să batem pe Damila”

Marius ANGHEL 22 May. 2013, 14:20 Seria 2
Rufă anunță obiectivul finalului de campionat:**

După eșecul CSM-ului contra Coronei, rivalitatea arhicunoscută dintre clubul din Zăvoi și concitadina Damila și-a consumat un nou episod. Patronul formației CSM-ului, Cătălin Rufă, a anunțat că echipa sa are ca obiectiv principal în finalul sezonului o victorie în derbyul orgoliilor, contra Damilei.

„Echipa va face totul săptămâna viitoare pentru o victorie contra Damilei, toți jucătorii sunt foarte montați, cred că nici nu mai trebuie să le ofer vreo primă. Nu întâmplător în tur CSM a făcut cel mai bun joc al său tocmai la Drăgășani, jucătorii nu au uitat câte au pătimit în vara trecută, totul a pornit de la Damila. La fel și acum, după ce s-a întâmplat după jocul cu Corona, când s-a pus atâta presiune pe ei doar pentru a obține un rezultat care să ajute Damila, toți jucătorii sunt foarte înrăiți. Oricum, nu vom juca și noi și Damila în Liga a II-a în Zăvoi, m-am săturat de aceste tensiuni. Lumea trebuie să înțeleagă că pe mine mă interesează doar de echipa mea, nu de Damila sau altele. Damila vine în Zăvoi doar dacă promovează în Liga I, dar plătește o sumă de bani. Iar dacă Primăria vrea să aducă pe Damila în Zăvoi, am mai spus, nu este o problemă, vom discuta și eu mut echipa acolo unde suntem apreciați, mai ales că jucătorilor și antrenorilor li s-a luat de Vâlcea. Ne strângem mâna și plec, nu vreau să stau în calea progesului fotbalului vâlcean, domnul Nițu are posibilități financiare superioare, are și rezultate mai bune”.

Rufă spune că echipa sa a dat totul pe teren contra Coronei și nu s-a gândit niciun moment să pună piedici rivalei Damila. „Nu s-a putut mai mult, Corona s-a apărat foarte bine, a închis toate spațiile, de aceea nu am avut ocazii. De când am venit la Vâlcea, nu s-a bătut un aut strâmb, suntem o echipă foarte corectă, dar lume anu înțelege acest lucru. În preziua jocului cu Corona le-am dat băieților banii pe luna martie și i-am anunțat că au și primă normală, de 750 lei, totul pentru a-i motiva. În orice caz, echipa a dovedit că este foarte unită, este un grup adevărat”.

Articol scris de Adi Georgescu

 

Marius ANGHEL 22 May. 2013, 14:20 Seria 2
Pe aceeași temă