Rufă a stins litigiul cu Mitu și a salvat echipa de la neprogramare!

Marius ANGHEL 12 Oct. 2012, 12:58 Seria 2
Rufă a stins litigiul cu Mitu** și a salvat echipa de la neprogramare!

Patronul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Cătălin Rufă a stins ieri litigiul cu fostul antrenor, Marius Mitu, care și-a primit banii restanți. Cum termenul acordat de Federație pentru plata datoriei pe care clubul vâlcean o avea față de Marius Mitu expirase, dacă litigiul nu era stins până azi, CSM ar fi fost automat neprogramată pentru meciul de mâine cu FC Bihor.

Fostul antrenor avea de primit circa 4 mii de euro din vremea când pregătea CSM-ul și pentru că patronul Rufă nu i-a dat în această perioadă nici măcar un telefon, a depus memoriu la Federație, pe care l-a și câștigat.

Astfel, noul tehnician al alb-albaștrilor, Laurențiu Tudor pregătește în liniște partida de mâine, din Zăvoi, cu FC Bihor. „S-a rezolvat problema cu Marius Mitu, a fost plătit, era ceva normal, erau banii cuveniți pentru munca lui. În plus, jucătorii au primit și salariul restant și încerc ca săptămâna viitoare să primească și prima pentru jocul cu Sibiu. Acum, echipa trebuie să se concentreze doar la jocul cu Bihorul, avem mare nevoie de un succes” a susținut „Doctorul” Tudor.

Acesta ar fi părăsit azi echipa dacă patronul nu își respecta promisiunea de a achita jucătorilor salariul restant.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 12 Oct. 2012, 12:58 Seria 2
Pe aceeași temă