Rover Cârstea pune punctul pe „i” în scandalul dintre Iancu și Sandu: „Fără răzbunări pe echipă”

01 Mar. 2012, 15:49 Seria 2
Rover Cârstea pune punctul pe

Jucătorii lui Poli speră în rezolvarea problemelor și revenirea echipei în prima ligă. Rover Cârstea, unul dintre ultimii jucători sosiți în Banat e la curent cu situația clubului și și-a spus părerea în legătură cu scandalul ultimelor stenograme în care Mircea Sandu vorbește de Marian Iancu.

„Oarecum sunt emoții (n.r. cu situația clubului) ne dorim să ajungem din nou în Liga I. Rămâne de văzut ce se rezolvă cu autoritățile, cu patronii, toată lumea. Atmosfera este bună, nu ne gândim foarte mult la probleme”, spune Cârstea, care a concluzionat și cazul celebrelor stenograme. „Nu este normal, atât pot să spun, dacă au probleme (n.r. conducătorii) să și le rezolve, dar să nu-și verse nervii pe echipă”, a adăugat atacantul pentru Banat Sport.

Internaționalii revin la antrenamente

În altă ordine de idei, poliștii au efectuat un nou antrenament astăzi, 1 martie, pe terenul artificial din complexul „Dan Păltinișanu”. Dăruială și Ilie au participat la sesiunea de pregătire, după ce au revenit de la echipa națională Under 20.

În cursul serii, vor ajunge la Timișoara alți doi internaționali, moldoveanul Pătraș și canadianul Ricketts.

După o săptămână, s-a întors lângă echipă și antrenorul secund Iosif Rotariu, absent în această perioadă din cauza unei răceli puternice.

FOTO de la antrenamentul de azi

01 Mar. 2012, 15:49 Seria 2
Pe aceeași temă