Romică Pașcu: „Eu nu vă cert, dar…”. Pe cine a pus tunurile conducătorul brașovean

Marius ANGHEL 06 Oct. 2015, 18:03 Seria 2
Romică Pașcu:

Și consilierul lui Ioan Neculaie, celebrul Romică Pașcu, a ținut să discute cu jucătorii lui FC Brașov înaintea meciului cu Unirea Tărlungeni, „Băi, băieți, nu se poate așa ceva! Și eu, și președintele Dochița facem eforturi, plătim bani… Atacanții și-au făcut treaba la meciul cu UTA, dar fundașii centrali (n.r. Hlinca și Puțanu) au dormit în ghete. Eu nu vă cert, dar hai să facem ceva”, a fost mesajul lui Pașcu, în vizorul căruia au intrat și Mutu, și Codoban. La final, „Romel” și-a încurajat jucătorii și le-a trasat obiectivul pentru următoarele două meciuri. „Vreau șase puncte din meciurile cu Unirea Tărlungeni și Gaz Metan Mediaș”, a spus Romeo Pașcu.

Bona se teme doar de arbitraj

De cealaltă parte,  antrenorul Dan Bona se confruntă cu mari probleme de lot. Astfel, Liviu Nicolaie se află în recuperare după accidentarea suferită în meciul din Cupa Romîniei cu Petrolul și va sta departe de gazon o lungă perioadă, Dâlbea s-a accidetat în meciul de la Vîlcea, iar Coman și Vlăsceanu incomplet refăcuți ar putea fi aruncați în luptă. Mai mult, portarul Muțiu este accidentat, astfel că în poartă va revenhi veteranul Remus Dănălache. „Ne așteaptă un meci foarte greu cu FC Brașov, mai ales că avem mari probleme de lot. Este clar că FC Brașov este echipa favorită, „stegarii” sînt neînvinși în meciurile disputate în deplasare, au un lot superior, dar noi ne vom bate pentru fiecare minge, pentru că ne dorim să cîștigăm. Este foarte important să avem parte de un arbitraj corect, pentru că în primele etape am fost penalizați cu șapte penaltiuri. Sper să se termine cu aceste lucruri, pentru că în acest ritm vom intra în Guinness Book „, a declarat Bona.

10 lei un bilet

Oficialii Unirii Tărlungeni au decis ca la meciul de de meircuri intrarea spectatorilor să se facă pe baza biletelor. Prețul unui tichet a fost stabilit la 10 lei și va putea fi procuparat la intrarea în baza sportivă de la Tărlungeni. Meciul Unirea Tărlungeni- FC Brașov se va disputa miercuri, de la ora 15.00.

Articol scris de Adi MARICA

Marius ANGHEL 06 Oct. 2015, 18:03 Seria 2
Pe aceeași temă