Ioan Balaur, după Progresul Spartac – CS Buftea: „Rezultat inechitabil”

Liga2.ro 18 Oct. 2008, 20:36 Seria 2
Ioan Balaur, după Progresul Spartac - CS Buftea:

Meciul din Cotroceni dintre Progresul și CS Buftea a fost o adevărată bătălie pentru primul loc în Seria 1. Elevii lui Șumudică au preluat din atitudinea și determinarea antrenorului lor și au arătat, pe toată durata partidei, că își doresc foarte mult victoria. Primul mitan a suferit la capitolul spectacol din pricina tacticizării excesive a jocului.

Așa cum declara antrenorul Ion Balaur, echipa sa și-a propus să joace astfel încât să nu primească gol. În partea a doua, pe fondul presiunii bancarilor, spectatorii au avut ce vedea: ocazii la ambele porți, un joc pe contre și destul de multe ocazii de gol, în special în dreptul albaștrilor.

VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA MECIUL PROGRESUL – BUFTEA

Băjenaru și Wisniowski au trecut pe lângă deschiderea scorului, dar folha seca lui Paulinho a ridicat tribunele în picioare. Era minutul 78 și se părea că victoria și primul loc în Seria 1 a Ligii a II-a vor aparține Progresului. CS Buftea nu a fost însă de acord și a revenit pe tabela de marcaj după o bijuterie de scăriță a lui Axente. Rezerva lui Mansour a făcut uitată evoluția foarte slabă a jucătorului pe care l-a schimbat și a adus un punct nesperat oaspeților, având în vedere raportul ocaziilor clare de gol.

La finalul partidei, Marius Șumudică a rămas mai multe minute pe banca de rezerve, dar ne-a declarat, apoi, în exclusivitate, că este supărat din cauza arbitrajului.

A fost un arbitraj…”super”…de Liga Campionilor. Toată lumea a văzut că am avut două penalty-uri azi. În zece etape am avut cinci penalty-uri, niciunul acordat. Meciul a fost dominat de noi și îi felicit pe băieți. S-a văzut lipsa de experință deoarece nu am reușit să înghețăm jocul. Rezultatul este inechitabil”.

La polul opus, antrenorul Ioan Balaur crede că “rezultatul a fost echitabil, s-a jucat pe contre în repriza a doua. Am jucat contra unei echipe în formă. Le-am cerut băieților să joace cu atenție. Sunt mulțumit de rezultat.”

Articol scris de Andrei Petrică

Liga2.ro 18 Oct. 2008, 20:36 Seria 2
Pe aceeași temă