Revine în actualitate datoria către CS Otopeni

27 May. 2009, 00:16 Seria 2
Revine în actualitate datoria către CS Otopeni**

Clubul UTA așteaptă o nouă sponsorizare, prin care să rezolve câteva dintre problemele curente, dar prestante ale săptămânii.

 

În primul rând, meciul cu Mechel Câmpia Turzii, programat sâmbătă, de la ora 11, este deocamdată în pericol, cel puțin teoretic. UTA are un acord cu fostul conducător Marian Spiru, căruia trebuie să-i achite o rată în valoare de 10.000 de euro în cursul acestei săptămâni. Termenul este depășit cu două zile, dar Spiru a înțeles că se lucrează și n-a emis pretenții.

 

„Sper ca miercuri să-l plătim pe Spiru. L-am sunat, am discutat și a înțeles. Nu cred că vor fi probleme, pentru că aștept niște bani, o sponsorizare din care să ne descurcăm în această perioadă”, a declarat președintele FCM UTA, Giovanni Catanzariti.

 

Nu doar cazul Spiru trebuie să-l rezolve conducătorii clubului arădean în această perioadă. Cum plata ratei în valoare de 10.000 de euro către fostul conducător este prioritară, atenția oficialilor se îndreaptă spre rezolvarea problemei.

 

Imediat după cazul Spiru, utiștii au de rezolvat și datoria către CS Otopeni, o plată în valoare de 20.000 de euro (10.000 s-au plătit), care trebuia rezolvată prin anul 2007. Acum două săptămâni, oficialii CS Otopeni au acceptat să ofere o amânare, dar numai în schimbul a 10.000 de euro din cei 30.000 datorați de UTA.

 

La finalul lunii devine scadent termenul, astfel, ca de obicei în acest sezon, iarăși apar complicațiile. „Așa cum am spus, sper să intre acea sponsorizare pe care o așteptăm și atunci vor exista resurse și pentru datoria către Otopeni”, a subliniat Giovanni Catanzariti

 

Articol scris de Sebastian Șiclovan

27 May. 2009, 00:16 Seria 2
Pe aceeași temă