Restricții pentru stadionul Olimpiei. Sătmărenii mai pot vedea meciurile din Liga 2 doar din tribuna I

Marius ANGHEL 18 Jul. 2016, 18:18 Seria 2
Restricții pentru stadionul Olimpiei.** Sătmărenii mai pot vedea meciurile din Liga 2 doar din tribuna I

Meciurile Olimpiei din noul sezon al Ligii 2 nu vor mai putea fi văzute de pe toate locurile stadionului din Satu Mare. Jucătorii lui Mircea Bolba vor putea fi încurajați de spectatori doar din Tribuna I, aceasta fiind condiția reprezentantului Federației Române de Fotbal pentru ca arena să primească dreptul de a organiza meciuri în noul campionat al eșalonului secund.

Reprezentantul Comisiei de omologare din cadrul FRF a dispus ca, din motive de siguranță, peluza și tribuna a II-a a stadionului Olimpia din Satu Mare să fie închise, spectatorii urmând a avea acces doar la tribuna I. „În mod expres, dacă va fi cazul și vom avea mai mult de 5.000 de spectatori, se va deschide tribuna B până la potcoavă cu intrare pe poarta de lângă tabela de marcaj. Acolo cei de la ADP vor monta un gard pentru a delimita culoarul de acces”, a spus Catrinel Raț în cadrul emisiunii „Săptămâna sportivă” de la Nord Vest TV, acesta completând că până la începerea campionatului vor fi igienizate și toaletele de la tribuna I.

Altfel, Catrinel Raț, reprezentantul Consiliului de Administrație al Olimpiei, speră ca în câteva zile să fie scoase la vânzare abonamente pentru noul sezon al Ligii 2, iar de luna viitoare să se pornească și magazinul online cu materiale promoționale cu însemnele clubului.

În altă ordine de idei, jucătorii Olimpiei au intrat de astăzi în cantonament, acesta urmând a se încheia sâmbătă, atunci când este programat un amical cu maghiarii de la Kisvarda. „Facem câte două antrenamente pe zi, forță, plus antrenamente cu mingea la Micula. Avem asigurată și refacerea la Satu Mare . Nu știm încă unde vom juca amicalul cu Kisvarda. Totul depinde de tragerea la sorți a programului Ligii a 2-a. E incertitudine și, din păcate, nu știm câte echipe avem și dacă vom începe pe 30 iulie”, a spus antrenorul Mircea Bolba pentru satumaresport.ro.

Marius ANGHEL 18 Jul. 2016, 18:18 Seria 2
Pe aceeași temă