Restanțele financiare trag echipa în jos

09 Nov. 2011, 11:59 Seria 2
Restanțele financiare** trag echipa în jos

Tehnicianul Devei, Constantin Olariu, pune lipsa rezultatelor pe seama faptului că fotbaliștii nu și-au primit drepturile salariale.

Sâmbăta trecută, antrenorul Mureșului Deva, Constantin Olariu (foto), a părăsit în grabă stadionul „Cetate” din Alba Iulia după cea de a treia înfrângere consecutivă fără gol marcat încasată de echipa sa, scor 0-1, cu Unirea.

La trei zile distanță, la rece, tehnicianul a acceptat să vorbească despre pasa neagră pe care o traversează Mureșul și chiar a precizat mai multe motive care au dus la declinul echipei în campionat. Principala cauză: „lipsa banilor”.

„Dincolo de absențele unor jucători de bază care afectează evoluția echipei, băieții resimt o oboseală psihică din cauza faptului că nu și-au primit salariile și primele de joc. Clubul are restanțe financiare față de jucători, iar acest lucru se resimte în evoluția lor. Este nevoie ca patronii clubului să facă un efort financiar pentru că altfel ne va fi greu să ne îndeplinim obiectivul: menținerea în Liga a doua”, a spus Olariu.

După disputarea a 12 etape, Mureșul ocupă locul 13, retrogradabil, cu 13 puncte, în Seria a II-a, cu un deficit de 5 puncte la „adevăr”.
În etapa viitoare, sâmbătă, Mureșul Deva va juca pe teren propriu cu Gaz Metan Severin.

Articol și foto de Sami TAMAȘ

09 Nov. 2011, 11:59 Seria 2
Pe aceeași temă