„Restanțele despre care se vorbește provin din perioada mandatelor anterioare”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 29 Aug. 2014, 12:28 Seria 2

Primarul interimar al municipiului Râmnicu Vâlcea, Gigi Matei, a dat publicității un comunicat de presă, prin care subliniază că restanțele găsite de Fisc din perioada 2009-1013, se datorează vechilor conduceri.

Iată comunicatul integral postat pe site-ul Primăriei Râmnicu Vâlcea:

„Ca urmare a mai multor materiale apărute recent în presă, referitoare la situația actuală a Clubului Sportiv Municipal Râmnicu Vâlcea, doresc să fac următoarele precizări:
 Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea și-a îndeplinit și își va îndeplini în continuare obligațiile asumate prin Acordul de Asociere în vigoare, în baza căruia este administrat CSM, respectiv plata sumelor angajate prin hotărâre a Consiliului Local Municipal, la care se adaugă veniturile obținute din închirierea spațiilor de la Baza Sportivă „Zăvoi”, în conformitate cu prevederile Acordului.
 În ceea ce privește restanțele despre care se vorbește la acest moment, ele nu se datorează administrației locale actuale, ci provin din perioada mandatelor anterioare. Reamintesc tuturor că una dintre primele măsuri luate după alegerile locale din 2012, a fost lămurirea mai multor probleme legate de funcționarea CSM, ceea ce a dus, într-un final, la rezilierea Acordului de Asociere „moștenit” de la vechea administrație și la încheierea unui nou acord, cu un alt finanțator.
 Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea sprijină, în continuare, toate formele de manifestare sportivă locale – fie profesioniste, precum Clubul Sportiv Municipal sau Handbal Club Municipal – fie de amatori, în măsura posibilităților bugetare existente”
.

Conform acordului de asociere, Primăria contribuie anual la club cu suma de 9 miliarde de lei vechi.


Știai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului din ligile inferioare?

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 29 Aug. 2014, 12:28 Seria 2
Pe aceeași temă