Repetiție pentru ultimele trei etape

26 May. 2009, 18:52 Seria 2
Repetiție pentru ultimele trei etape

Fotbaliștii din Aradul Nou au avut parte, azi dimineață, de un joc amical contra Naționalului Sebiș. Costel Bogoșel a ținut să dispute un meci amical înaintea confruntării de sâmbătă cu FCM Târgoviște, pentru a exersa mai multe formule de echipă. În cele din urmă, victoria a revenit arădenilor, cu scorul de 3-0.

 

Alin Drăgan a marcat primul gol al meciului și a stabilit scorul la pauză. „Nu prea am fost mulțumit de atitudinea din joc a băieților. I-am simțit un pic relaxați și nu mi-a plăcut deloc. Trebuie să fim concentrați în fiecare minut, dacă vrem să ne îndeplinim obiectivul. Cred că au înțeles că și meciurile amicale trebuie tratate cu aceiași seriozitate ca și cele din campionat”, a declarat Costel Bogoșel.

 

Acesta a trimis în teren următoarea formulă de echipă: Pășcălău – Aldea, Nicolau, Miculescu, Andone – Novacovici, Onu, Roșca, Iambor – Paina, Găldeanu. Tot în prima repriză, antrenorul de la CSU „Goldiș” a efectuat și câteva schimbări: Găldeanu i-a lăsat locul lui Cristian Țârlea, Paina lui Drăgan și Filaret lui Novacovici.
 

 

Bota, nașul sebișenilor

 

Partea a doua a fost dominată în totalitate de gazde, care au mai înscris de două ori. Călin Bota și-a mai trecut o „dublă” în cont în partidele contra Naționalului, ajungând la cota 8 în meciurile amicale susținute împotriva grupării din Sebiș. Costel Bogoșel a utilizat în repriza a doua următoarea formulă de echipă: Rusu (Gheorghe) – Aldea, Lung, Ochiu, Filaret – Mițiți, Mușuroaia, Bota, Ruja – Țârlea, Drăgan.

 

Articol scris de Daniel Berar
 

26 May. 2009, 18:52 Seria 2
Pe aceeași temă