Renaște fotbalul în Craiova! O echipă din Seria 2 se mută pe Extensiv

05 Jan. 2012, 12:10 Seria 2
Renaște fotbalul în Craiova!** O echipă din Seria 2 se mută pe Extensiv

Anul 2012 pare să înceapă cu o veste bună pentru microbiștii olteni. Craiova ar putea avea din nou echipă în Liga a II-a odată cu startul returului. Este vorba de FC Olt, locul 13 în Seria a II-a.

Patronul lui FC Olt, Claudiu Postolache, este în discuții pentru aducerea în Bănie a divizionarei secunde din Olt. „Există această variantă, să venim să jucăm la Craiova, chiar din retur. Am purtat tratative cu mai multe persoane din instituțiile publice și vor urma și alte negocieri”, a declarat Postolache.

Acesta spune că, din vară, echipa și-ar putea schimba și sediul, dar și denumirea, după modelul lui Gaz Metan CFR Craiova, care din acest sezon s-a transformat în Gaz Metan Severin.

Dacă părțile implicate în tranzacție vor ajunge la un numitor comun, FC Olt ar urma să joace din retur cel mai probabil pe stadion Extensiv, iar craiovenii ar avea parte încă din start de meciuri „tari”, gruparea patronată de Postolache urmând să întâlnească în primele trei etape de pe teren propriu pe Bistrița, Timișoara și Gaz Metan Severin, echipe aflate pe locurile unu, doi și patru în clasamentul Seriei a doua.

În discuții cu jucători craioveni

Pentru a-și întări lotul, patronul lui FC Olt, este în discuții cu mai mulți jucători, câțiva născuți și crescuți în Craiova. Unii dintre ei, precum Vigariu, Irimescu sau Crușoveanu, au jucat în Bănie și pentru o altă divizionară secundă, Gaz Metan Severin, dar FC Olt negociază și cu alți fotbaliști liberi de contract, produși de școala de fotbal din Bănie.

Am putea veni din retur la Craiova, pentru ca în vară să nu fie o trecere abruptă
Claudiu Postolache, patron FC Olt

Regulamentul FRF permite acum schimbarea sediului și numelui, dar numai în pauza dintre sezoane
Claudiu Postolache, patron FC Olt

13 este locul pe care îl ocupă FC Olt în seria a doua a ligii secunde

Articol scris de Adrian Iosub

05 Jan. 2012, 12:10 Seria 2
Pe aceeași temă