Remiză pentru UTA

02 Mar. 2009, 15:42 Seria 2

UTA, neprogramată în prima etapă a returului din cauza litigiilor nerezolvate, a disputat luni primul amical după schimbările radicale suferite în pauza competițională.
 

COMENTARIUL LIVE

UTA va începe în formația:
Bordea  – Rada, Mutulescu, Pascariu, Văsâie – Militaru, Georgiu, Nădăban, Anania – Ghindaru, Negru.

CS Ineu utilizează formula: Irimia  – Popa, Aldea, D. Maghici, Hulber – Gherghel, A. Pavel, Gâlcă, Ciubăncan, Cozea – Muntean.

Partida se va disputa pe durata a două reprize a câte 55 de minute. Portarii Leric și Bodea vor apăra câte 30 de minute. (Mârne a rămas la Arad, accidentat). În repriza a doua pentru UTA vor juca: Olariu, Bâcnean, Draia, Răduț – D. Mitu, Gavrilă, Fritea, Leucuța – Solomon, Drida.

 

min.1: A început partida.

 

min 2: GOOL Ineu! Ciubăncan execută o lovitură liberă de pe partea stângă, iar Aldea înscrie cu capul din opt metri!

 

min. 10: Ghindaru a pătruns singur cu Irimia, însă a fost blocat de portarul ineuan, intrând în unghi.

 

min. 16: Ineul a avut un plus de inițiativă în primul sfert de oră al meciului. UTA încearcă să combine și să ajungă la poartă, dar jocul de pase lasă de dorit. Lipsesc mingile pentru atacanți, se pierd multe mingi la mijlocul terenului. 

 

min. 23: Bordea scoate de sub transversală șutul violent al lui Gâlcă, expediat de la circa 22 de metri. 

 

min. 25: UTA este dominată teritorial,

 

min. 30: Nimic deosebit la Ineu. Gazdele au în continuare inițiativa, în timp ce UTA încearcă să-și lege jocul, dar e evident că lipsa de omogenitate reprezintă o problemă.

 

min. 32: GOOL UTA ! Ghindaru a restabilit egalitatea, tot în urma unei faze fixe. Andrei Militaru a centrat de pe partea dreaptă, iar Ghindaru a reluat puternic, cu capul, din mijlocul suprafeței de pedeapsă. 

 

min. 38: Leric a intrat în poartă în locul lui Bordea. Fundașul dreapta Rada a fost înlocuit cu alt junior, Draia.

 

min. 42, 2-1: GOL CS Ineu! Ineul trece în avantaj după penalty făcut cadou ineuanilor de către arbitrul Buică. Gabor Biro, antrenorul utiștilor, a intrat în teren, a mers până în careu, și l-a rugat pe Ciubăncan să rateze, spunându-i că n-a fost penalty, Ciubăncan l-a învins însă pe Leric

 

PAUZĂ‚

 

Începe repriza a doua

 

UTA evoluează acum în formula: Leric – Olariu, Bâcnean, Draia, Răduț – D. Mitu, Gavrilă, Fritea, Leucuța – Solomon, Drida.

 

min.56: A Început repriza a doua. UTA evoluează acum în formula: Leric – Olariu, Bâcnean, Draia, Răduț – D. Mitu, Gavrilă, Fritea, Leucuța – Solomon, Drida.

 

min. 62, 2-2: Gool UTA  D. Mitu a centrat de pe partea dreaptă de atac a UTA-ei, mingea s-a scurs până la Gavrilă, care a înscris printr-un șut de la 14 metri. 

 

min. 72: UTA are o perioadă mai bună, în care controlează jocul. Bebe Mitu iese în evidență

 

min. 80: Bebe Mitu a ratat șansa unui 3-2, dar a șutat alături, după o pătrundere.

 

min 81: În poarta UTA-ei a intrat juniorul Bodea.

 

min. 85: Gavrilă s-a pripit în fața lui Irimia după o pasă primită de la Niculai Solomon.

 

min. 89: În repriza a doua, UTA e ceva mai activă, dar trebuie subliniat că la CS Ineu s-au făcut mai multe schimbări, gazdele evoluând cu rezervele. De la UTA se remarcă Mitu, Drida și Fritea

 

min. 93:GOOL Ineu! Pe fondul unor erori ale defensivei utiste, Alin Mihai, fotbalist care peste 2-3 zile ar putea să ajungă la UTA, a pătruns pe partea dreaptă, de unde a trimis mingea in careu. Burian a îndeplinit o formalitate și a introdus mingea în poartă. Ineul conduce din nou, 3-2.

 

min. 95: GOOL UTA! Drida a înscris din penalty, cu ceva dificultate. Lovitura de penalitate a fost acordată după un henț comis de Adi Lengyel, alt jucător așteptat la UTA în aceste zile.

 

min 110: Arbitrul a fluierat finalul. Scor 3-3

 

FINAL

 

02 Mar. 2009, 15:42 Seria 2
Pe aceeași temă