Regretul lui Dubeștean: ratarea penalty-ului cu FC Olt. „Azi eram ceva mai liniștiți”

Marius ANGHEL 15 Dec. 2014, 18:41 Seria 2
Regretul lui Dubeștean: ratarea penalty-ului cu FC Olt.**

Chiar dacă nu a apelat mereu la Radu Dubeștean, stafful tehnic al Pâncotei se poate declara mulțumit de prestația fotbalistului crescut de Atletico Arad. Reprofilat mijlocaș de Dan Cuedan, „șoimul” și-a făcut în general treaba ca „închizător”, fiind, totodată, autorul primei reușite a „alb-negrilor” în istoria participărilor în Liga a 2-a.

„Pentru orice fotbalist o reușită la debutul într-un eșalon superior e importantă. Îți dă încredere și motivație pentru meciurile ce urmează”, a spus „Dubi” despre golul direct din corner reușit în vară împotriva celor de la CSM Râmnicu Vâlcea.

Arădeanul a mai avut și alte oportunități de a înscrie de-a lungul primei părți a sezonului, cea mai mare ivindu-se în minutul 81 al confruntării interne cu FC Olt Slatina. „Am tras tare, pe colț, însă bara s-a opus unui gol ce azi ne dădea mai multă liniște. Fiind pe final de meci atunci și având un om în plus, nu cred că mai scăpam cele trei puncte. Se poate spune că ratarea acelui penalty reprezintă regretul toamnei pentru mine”, e oful fotbalistului.

Acesta a mai recunoscut că antrenorul Cuedan îi dă în special sarcini defensive, de care crede că s-a achitat destul de bine mai ales în ultimele meciuri. „Exceptând unele faze ale partidei de la Slatina, cred că ne-am descurcat cu toții destul de bine. În mini-retur am luat un singur gol până la deplasarea din ultima etapă, am adunat puncte importante și suntem în obiectiv. Până la urmă, acesta e cel mai important lucru, trebuie să ne salvăm de la retrogradare indiferent prin ce metodă o facem. Campionatul Ligii a 2-a e unul greu și nu neapărat datorită valorii fotbaliștilor, ci a felului cum sunt organizate cluburile, conducerile lor”, a adăugat Dubeștean.

În fine, arădeanul deplânge situația în care a ajuns clubul la care a evoluat timp de patru sezoane. „E păcat că Gloria a ajuns la desființare, nu mă gândeam că un club de o asemenea tradiție poate păți așa ceva. E trist, sunt alături de fotbaliștii și antrenorii care au rămas fără salarii în ultimele luni de zile”, a încheiat „Dubi”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 15 Dec. 2014, 18:41 Seria 2
Pe aceeași temă