Manea și Dubeștean nu mai siguri de viitorul la UTA

05 Jan. 2012, 12:29 Bursa transferurilor
Manea și Dubeștean** nu mai siguri de viitorul la UTA

La finalul turului, Roland Nagy afirma că ar dori să conteze din primăvară și pe fotbaliștii Gloriei, Alexandru Manea și Radu Dubeștean. Cei doi au participat la „trialurile” de final de an ale „alb-roșiilor” și păreau a fi variante pentru echipa fanion a orașului lor, mai ales că încă se încadrează în categoria Under 22 și pot evolua și pe cele două benzi ale defensivei, acolo unde – de obicei – sunt utilizați juniorii.

Însă, pe lângă faptul că șefii „tramvaiștilor” dau impresia că nu vor renunța pe ochi frumoși la cei doi fundași, nici utiștii nu mai sunt prea siguri că și-i doresc pe Manea și Dubeștean. „Dacă antrenorii consideră că măcar unul dintre acești fotbaliști pot intra în primul unsprezece sau măcar să creeze o concurență reală pentru cele două posturi de jucători tineri din echipă, mai discutăm, însă nu știu dacă e cazul. Pentru a termina cât mai sus campionatul, UTA are nevoie de încă cel puțin doi fotbaliști sub 22 de ani de certă valoare, pe lângă cei pe care îi avem deja în lot”, a precizat Giovanni Catanzariti.

În acest sens, italianul s-a mișcat repede și le va oferi posibilitatea tehnicienilor „textiliști” să aleagă încă din prima zi de lucru a noului an. „Luni, la reunirea lotului, vor veni cel puțin 6-7 jucători tineri, cu referințe bune, sper să găsim ceea ce căutăm pentru retur”, mai spune președintele UTA-ei.

După cum se știe, formația arădeană a renunțat deja la Jakie Nicolae, iar Bodea, Suslak și Miron nu sunt considerați prea copți pentru Liga a 2-a. Cum Chindriș ar putea să revină pe gazon de abia în luna aprilie după accidentarea gravă la genunchi, Florin Purece este singura certitudine la capitolul fotbaliști sub 22 de ani.

Sursa: Sport Arad

05 Jan. 2012, 12:29 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă