Sebișenii sunt fair-play: „Ne-am fi dorit să fim noi astăzi echipa care sărbătorește promovarea. O felicităm pe UTA”

Marius ANGHEL 23 May. 2015, 18:33 Stiri
Sebișenii sunt fair-play:**

În ultimele două partide, Sebișul a jucat mai degrabă tenis cu adversarii săi. Etapa trecută, a fost 6-0 cu ACSVM Craiova, scorul repetându-se și vineri la Rovinari, acolo unde Pandurii II Târgu Jiu părea o echipă greu de învins. Dar, trupa de pe Crișul Alb a făcut spectacol și a revenit pe un loc 2 în Seria a IV-a a Ligii 3, mai aproape de posibilitățile sale.

„Mă bucur că băieții au tratat la modul cel mai serios jocul, rezultatul spunând totul despre desfășurarea evenimentelor. Am marcat șase goluri frumoase, cinci din acțiune, practicând per ansamblu un fotbal spectaculos. Sunt foarte mulțumit de cum au înțeles jucătorii să trateze acest final de sezon, au dovedit că au ambiție, orgoliu și valoare. La maniera în care încheiem campionatul regretul există. Ne-am fi dorit să fim noi astăzi echipa care sărbătorește promovarea, iar cu o altă abordare a două-trei meciuri din acest retur ar fi fost posibil. Dar, știm să fim și fair-play și să o felicităm pe UTA pentru îndeplinirea obiectivului, urându-i multă baftă în Liga a 2-a”, a transmis Adrian Abrudean la finalul confruntării din Oltenia.

Întrebat de unde au avut atâtea resurse fotbaliștii săi pentru două partide în care au înscris 12 goluri și nu au primit niciunul, „Știli” a adăugat: „Nemaisimțind presiunea și având măcar ambiția să termine pe locul 2, jucătorii mei s-au descătușat. Au recâștigat plăcerea de a juca fotbal, iar rezultatele din ultimele 6-7 meciuri stau mărturie. Dincolo de numărul mare de goluri înscris, apreciez și faptul că nu am scos deloc mingea din poartă în ultimele 670 de minute și asta demonstrează organizare a jocului și multă concentrare”.

Sebișul încheie campionatul cu un meci pe teren propriu împotriva Vulturilor din Lugoj. „Chiar dacă întâlnim o echipă bună, putem să o batem și să terminăm pe locul 2. Poate, Federația va opta pentru o strategie sănătoasă pentru acest moment destul de complicat în fotbalul românesc și va permite și vicecampioanelor să ia startul în ediția viitoare a ligii secunde”, a concluzionat Abrudean, care speră să-l recupereze până la ora meciului cu teamul lui Petruescu și pe Bozian. Căpitanul a ieșit accidentat la umăr și a fost transportat la Spitalul Clinic Județean din Târgu Jiu.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 23 May. 2015, 18:33 Stiri
Pe aceeași temă