Reacția FC Brașov în „Cazul Avram”. „Mie nu mi-a spus că are probleme. Dacă vrea să plece, nu trebuie să caute motive”

Marius ANGHEL 05 Nov. 2015, 11:01 Seria 2
Reacția FC Brașov în

Șefii lui FC Brașov au reacționat după materialul publicat miercuri referitor la situația incredibilă a mijlocașului Răzvan Avram, cel care în ultimele trei nopți a dormit în vestiar, pe masa de masaj! Președintele clubului, Vasile Dochița, a fost surprins de gestul fotbalistului și spune că Avram nu i-a spus că are probleme cu cazarea la pensiunea din Tărlungeni.

„Patul nu era rupt, doar un șurub era căzut!”

Mai mult, Dochița îl suspectează pe Avram că acesta caută motive doar să plece de la echipă! „Mie nu mi-a spus Avram că are probleme cu cazarea. Am luat legătura cu administratorul pensiunii și mi-a spus că patul nu era rupt, doar un șurub era căzut! Putea foarte ușor să-l pună el la loc. Între timp problema a fost rezolvată. Mă surprinde și faptul că jucătorul s-a plâns că nu avea căldură, deși acolo mai stau alți doi jucători de la noi care nu s-au plâns de așa ceva. Dacă Avram vrea să plece de la FC Brașov nu trebuie să caute motive, el trebuie să vină să ne spună în față pentru că aici nu ținem pe nimeni cu forța. El nu mai poate dormi la stadion, trebuie să meargă la pensiune”, a spus Dochița pentru Monitorul Expres.

Nu a prins lotul pentru meciul cu Vâlcea

Coincidență sau nu, Avram nu a fost păstrat în lot pentru meciul de astăzi cu CSM Râmnicu Vâlcea. „Faptul că Avram nu a prins lotul pentru meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea nu a fost o decizie a conducerii. Antrenorul a decis că Avram nu face parte din lot, nimic mai mult”, a precizat Dochița.

CITEȘTE AICI cum a ajuns Răzvan Avram să doarmă în vestiar și în cabinetul medical

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 05 Nov. 2015, 11:01 Seria 2
Pe aceeași temă