RĂ‚ZBOI ÎN SERIA A II-A!

27 May. 2009, 11:09 Seria 2
RĂ‚ZBOI ÎN SERIA A II-A!**

Cu trei etape înainte de finalul campionatului Ligii a II-a, a început și războiul declarațiilor în presă. Echipele care nici nu se gândeau că pot ajunge să tremure pentru menținerea în eșalonul doi au început să strige în presă că există jocuri de culise și rezultate trucate.

 

Una dintre aceste grupări este „U” Cluj, care, prin, vocea președintelui Remus Câmpeanu, spune că CSU Goldiș și-a aranjat meciul la Lupeni și CFR la Arad cu FCM UTA. „Normale nu mi s-au părut aceste rezultate. M-a surprins finalul de meci de la Lupeni. Cred că încă există și vor exista jocuri de culise. Este partea neagră a fotbalului. Nu ne putem preface că nu există”, este de părere Remus Câmpeanu, care spune însă că este legat de mâini și că nu oficialii echipelor ar trebui să sesizeze aceste lucruri.


„Mă simt neputincios în contracararea acestor lucruri. Nu avem însă ce să le facem, trebuie doar să ne vedem de jocul nostru. Autoritățile ar trebui să-i prindă în flagrant”, a sunat „alarma” Câmpeanu.

 

Președintele executiv de la CSU Vasile Goldiș a reacționat imediat la aflarea acestei declarații făcută de președintele „șepcilor roșii”. „Eu cred că domnul Câmpeanu visează prea mult. Sunt conducători care nu știu să piardă și nu au învățat nimic până acum. Aceștia nu au valoare. Domnul Câmpeanu să se uite mai bine cum au câștigat la Oradea și alte meciuri”, a declarat Geta Onu.

 

Vulcanica conducătoare din Aradul Nou spune că o apucă râsul când vede că echipa e condamnată de unii că ar fi aranjat meciul de la Lupeni. „Așa se aranjează un meci? Să câștigi în minutul 94 dintr-o lovitură liberă? Andone a nimerit vinclul porții. CE să ami facă portarul? La fel de bine putea să tragă în zid și meciul se termina la egalitate și eram acum retrogradați. Problema este alta. Cei care acum acuză și-au calculat greșit pașii. Erau siguri că noi și CFR Timișoara suntem retrogradați sigur. Iată că acum problemele sunt mai mari la ei nu la noi”, a mai spus Geta Onu.

Atac și la Dorinel
Geta Onu se declară dezamăgită și de declarațiile făcute de Dorinel Munteanu. „Am văzut că a dat unele declarații în presă că noi nu câștigăm meciurile în teren și că are informații că există în eșalonul doi jocuri de culise. El nu trebuie să vorbească de așa ceva, dacă nu are dovezi. Ar trebui să-și vadă de pregătirea echipei”, a spus președintele executiv de la CSU Goldiș. Geta Onu mai crede că „U” Cluj este principala candidată la retrogradare, deoarece va juca sâmbătă cu Jiul Petroșani.

 

„Nu au cum să bată Jiul. Jiul va merge la Cluj să câștige și să-i retrogradeze. Anul viitor vor trage la promovare și nu au nevoie ca «U» Cluj să le pună probleme, căci e clar că, dacă nu vor retrograda, în sezonul viitor își vor dori să tragă la Liga I. Sunt sigură că Jiul nu se va preda și nu va pierde la Cluj. Dacă va câștiga, Clujul va merge în Liga a III-a”, este de părere Gheorghița Onu.

„În două sau trei zile mai aflu de rezultate strategice”
Președintele executiv de la CSU Goldiș aruncă din nou bomba și spune că meciul dintre Drobeta Turnu Severin și Mureșul Deva nu va fi unul „ortodox”. „Sunt sigură că Deva va câștiga cu Drobeta. O să vedeți. Mulți vor câștiga bani la pariuri dacă merg pe mâna Devei. Așa cum am mai spus în urmă cu câteva etape că Lupeni va câștiga fără probleme meciul cu Drobeta așa afirm și acum. În două sau trei zile o să mai aflu probabil și alte meciuri”, a declarat Geta Onu. „Noi vom scăpa de retrogradare doar dacă echipele care vor juca cu contracandidatele noastre vor evolua corect”, a concluzionat Geta Onu.

Îl apără pe Crăciunescu
Geta Onu îi ia apărarea lui Teo Crăciunescu, după ce acesta a fost bruscat și scuipat de cei de la Lupeni. „Este adevărat că Teo Crăciunescu a greșit și nu le-a acordat o lovitură de pedeapsă gazdelor, dar până la urmă a inventat una. Eu nu cred că Teo Crăciunescu a luat bani de la cineva și cu atât mai mult de la noi. De fapt, nu arbitrii sunt cei care strică fotbalul românesc ci conducătorii de cluburi. Cei care aranjează meciuri de genul noi câștigăm în tur și voi în retur. De aceea suntem unde suntem cu fotbalul. Alții ne acuză că noi am apelat la astfel de practici. Atunci mă întreb: mai eram acum la retrogradare?”, spune oficialul din Aradul Nou.

 

Articol scris de Daniel Berar
 

27 May. 2009, 11:09 Seria 2
Pe aceeași temă