Răduț a înscris două goluri pentru Româna Under 19

03 Apr. 2009, 14:19 Seria 2
Răduț a înscris două goluri pentru Româna Under 19

Mihai Răduț, talentatul mijlocaș al echipei FC Internațional Curtea de Argeș, a fost din nou selecționat de Adrian Văsâi la naționala  under 19 a României. 

 

Această reprezentativă se pregătește pentru turneul de calificare ce va avea loc în Franța. Într-un meci amical disputat în compania echipei similare a Olandei, România a terminat la egalitate, 2-2, ambele goluri fiind înscrise de Mihai Răduț.

 

”Sunt mulțumit că am înscris cele două goluri împotriva Olandei, acest lucru mă face să fiu optimist în perspectiva următoarelor meciuri ale echipei mele de club.De altfel asta îmi doresc cel mai mult, să înscriu pentru FC Internațional, mai ales că nu am făcut niciodată asta într-un meci oficial. Pentru noi meciul de la Arad se anunța destul de greu, vom juca și pe un teren mai mic, sper însă că vom învinge, pentru că nu ne permitem pași greșiți din moment ce ocupăm un loc fruntaș”, a declarat Mihai Răduț.

 

Mihai Răduț va reveni duminică în rândul naționalei României Under 19, deoarece urmează  un turneu de pregătire în Portugalia, la Porto.

 

www.fcinternațional.ro
 

03 Apr. 2009, 14:19 Seria 2
Pe aceeași temă