FC Argeș a intrat în cantonament la Curtea de Argeș! Cei 28 de jucători pe care îi are la dispoziție Emil Săndoi

Marius ANGHEL 28 Jan. 2019, 17:13 Pregătiri, amicale
FC Argeș a intrat în cantonament la Curtea de Argeș!** Cei 28 de jucători pe care îi are la dispoziție Emil Săndoi

Fotbaliștii de la FC Argeș au terminat sâmbătă prima parte a perioadei de pregătire. Echipa lui Emil Săndoi s-a antrenat timp de două săptămâni pe plan local, la Pitești, iar de astăzi, luni, a plecat pentru o săptămână într-un stagiu centralizat la Curtea de Argeș.

Piteștenii vor fi cazați la hotelul Posada, iar antrenamentele le vor efectua la stadionul Municipal din orașul Basarabilor. Tehnicianul grupării din Trivale va pune mare accent pe partea fizică, având în vedere că este o perioadă de acumulări, dar nu va neglija nici latura tehnico-tactică. În cantonamentul din orașul Basarabilor, argeșenii vor disputa și un joc de verificare, adversar urmând a fi Atletic Bradu, formație de Liga a 3-a care activează în seria a treia.

După terminarea stagiului de pregătire de la Curtea de Argeș, FC Argeș va reveni la Pitești și își va continua pregătirea pe plan local. Argeșenii mai au de jucat până la reluarea campionatului cu Academica Clinceni, Unirea Bascov, ACSO Filiași și CSM Slatina. Primul meci oficial din 2019 este programat pe 23 februarie, în deplasare, adversar urmând a fi Metaloglobus București, echipă aflată în zona minată a clasamentului, dar care s-a întărit după ce a fost preluată de Laszloi Balint, tehnicianul liderului Sportul Snagov.

Au luat în cantonament și patru juniori

În cantonamentul de la Curtea de Argeș, antrenorul Emil Săndoi va deplasa un lot de 28 de jucători. Din lotul alb-violeților fac parte și patru juniori de la Centrul de Copii și Juniori Leonte Ianovschi. Este vorba de Adrian Udrea, Ionuț Teodorescu, David Vochin și Ionuț Oprescu. Cei patru tineri care au făcut pregătirea de la Pitești cu echipa de seniori sunt vârfurile generațiilor Under 17 și Under 19 ale clubului din Trivale.

Emil Săndoi s-a declarat mulțumit de felul în care tinerii au răspuns cerințelor sale și speră ca aceștia să fie cât mai repede integrați în sistemul de joc al echipei de seniori.

Lotul cu care s-a făcut deplasarea la Curtea de Argeș:

portari: Octavian Popescu, Nicușor Grecu;
fundași: Ionuț Mihăescu, Grigore Turda, Bogdan Vișa, Raul Hreniuc, Cătălin Stan, Dănuț Șerbănică, Costinel Gugu;
mijlocași: Andrei Panait, Ionuț Șerban, Rareș Enceanu, Vasile Gheorghe, Dorinel Oancea, Andrei Tofan, Alin Popa, Raul Costin, Ionuț Năstăsie, Eduard Florescu;
atacanți: Cătălin Barbu, Alin Buleică, Andrei Nilă, Cezar Mihalache, Vasile Buhăescu.

juniori: Adrian Udrea(mijlocaș, născut în 2000), Ionuț Teodorescu(fundaș central, născut în 2001), David Vochin (fundaș stînga, născut în 2002), Ionuț Oprescu(fundaș dreapta, mijlocaș dreapta, născut în 2003).

Programul meciurilor amicale:

2 februarie FC Argeș – Atletic Bradu
6 februarie FC Argeș – Academica Clinceni
9 februarie FC Argeș – Unirea Bascov
13 februarie FC Argeș – CSO Filiași
16 februarie CSM Slatina – FC Argeș (deplasare sintetic)

Amicalul cu Real Bradu, amânat

FC Argeș ar fi trebuit să dispute sâmbătă, de la ora 11:00, primul joc de verificare din această perioadă precompetitională. Echipa din Trivale ar fi trebuit să întâlnească pe Real Bradu, liderul Ligii a IV-a Argeș. Partida a fost inițial amânată pentru ora 12:00, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, terenul sintetic de la Bradu fiind inundat de apă. În pofida eforturilor făcute de organizatori care au adus și câteva motopompe, apa nu a putut fi îndepărtată. Fotbaliștii alb-violeți s-au deplasat la stadionul de la Bradu și au încercat să facă antrenamentul pe acel teren, dar nu s-a putut.

Staffurile celor două echipe au decis amânarea partidei pentru o dată ulterioară. Jucătorii lui Emil Săndoi au revenit la stadionul Nicolae Dobrin și au făcut un antrenament pe pista de atletism.

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 28 Jan. 2019, 17:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă