FC Argeș a scumpit cu 421% abonamentul pentru accesul la meciurile din noul sezon al Ligii 2. Cât costă un bilet

Marius ANGHEL 25 Jul. 2018, 14:13 Diverse

FC Argeș a stabilit prețul abonamentelor pentru noul sezon al Ligii 2, ediția 2018-2019, și le-a pus la vânzare suporterilor începând din această săptămânii, la sediul clubului. Față de campionatul trecut, prețul unui abonament a crescut cu 421%, de la 19 lei la 80 de lei. Un bilet pentru participarea la meciul echipei lui Emil Săndoi costă acum 5 lei, față de 1 leu cât era în ediția precedentă a Ligii 2.

Prin achiziționarea unui abonament, suporterul echipei FC Argeș va avea acces la toate cele 19 meciuri pe care echipa le va disputa pe teren propriu în noul sezon. Pensionarii, studenții, copiii și elevii au reducere la achiziționarea unui bilet, de la 5 lei la 2 lei.

Abonamentele și biletele sunt valabile pentru următoarele sectoare ale stadionului „Nicolae Dobrin”: Peluze, Tribuna 1, Tribuna 2 și Tribuna Zero. Intrarea la Loje se va face tot pe bază de abonamente, care vor costa 300 și 500 lei.

„FC Argeș a început vânzarea abonamentelor pentru noul sezon!

Începând de luni, 23 iulie 2018, clubul FC Argeș a pus în vânzare abonamentele pentru sezonul competițional 2018-2019. Tichetele sunt valabile pentru cele 19 partide de pe propriul teren ale echipei noastre și costă 80 de lei. Acestea vor putea fi procurate de la sediul clubului, situat pe bulevardul Petrochimiștilor, cartierul Prundu, lângă terenurile de tenis de câmp.

Programul caselor de bilete este următorul: Luni-Vineri, orele 9-12 și 15-18.

Tot de luni, s-au pus în vânzare și biletele pentru meciul cu CS Balotești, de pe 4 august 2018, din prima etapă a acestei ediții de campionat. Prețul unui bilet de intrare pe stadionul Nicolae Dobrin este de 5 lei, pensionarii, studenții, copiii și elevii plătind doar 2 lei.

Atât abonamentele, cât și biletele sunt valabile pentru următoarele sectoare ale stadionului Nicolae Dobrin: Peluze, Tribuna 1, Tribuna 2 și Tribuna Zero. Intrarea la Lojele arenei din Trivale se va face tot pe bază de abonamente care vor costa 300 și 500 lei. Acestea vor fi puse în vânzare în cel mai scurt timp”, a anunțat FC Argeș pe site-ul oficial.

Amicalul cu Daco Getica se joacă la Curtea de Argeș

Altfel, FC Argeș joacă astăzi, de la ora 16:30, la Curtea de Argeș, al cincilea meci amical în această vară.

Partida va avea loc pe stadionul Municipal din Curtea de Argeș, acolo unde piteștenii au mai jucat amicalele cu ACS Basarabi Curtea de Argeș și FC R București.

Oficialii grupării din Trivale și-ar fi dorit ca partida să se dispute pe stadionul „Nicolae Dobrin”, însă, în aceste zile, acolo va avea loc Campionatul Național de Atletism, rezervat tineretului și seniorilor.

 
Marius ANGHEL 25 Jul. 2018, 14:13 Diverse
Pe aceeași temă