Radovic nu are apendicită și e apt pentru meciul cu Unirea Tărlungeni

Marius ANGHEL 05 Nov. 2014, 18:29 Seria 2
Radovic nu are apendicită** și e apt pentru meciul cu Unirea Tărlungeni

Suspect de apendicită la finalul săptămânii trecute, fundașul dreapta Aleksandar Radovic nu a mai făcut deplasarea la Timișoara pentru meciul din etapa a 11-a a Ligii 2. Fotbalistul grupării FC Olt Slatina a mai efectuat un control medical în Serbia, suspiciunea nefiind confirmată.

Astfel, jucătorul de bandă al grupării slătinene a început, luni, pregătirile alături de ceilalți componenți ai echipei. Prin urmare, sârbul este apt de joc pentru confruntarea din cadrul primei etape a returului, cu Unirea Tărlungeni.

Confruntarea de pe teren propriu cu gruparea brașoveană are o miză extrem de importantă. Fiind despărțite de doar trei puncte în clasamentul seriei, o eventuală victorie a echipei aflate sub comanda tehnicianului Dan Oprescu ar propulsa-o pe loc de play-off. În tur, slătinenii au pierdut, cu 2-1, în urma unor gafe ale portarului Mario Kirev, care după acel joc s-a despărțit de FC Olt Slatina.

Ambele formații vin după înfrângeri înregistrate în meciurile precedente. În timp ce Unirea Tărlungeni a pierdut pe terenul celor de la Olimpia Satu Mare, FC Olt Slatina a suferit un eșec drastic cu noul lider al seriei, ACS Poli Timișoara. Jucătorii aflați sub comanda tehnicianului Dan Oprescu s-au antrenat, în această săptămână, pe „sinteticul” din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai”, având în vedere starea degradată a terenului de pe „Metalurgistul”, acolo unde își dispută meciurile oficiale mai multe echipe.

FC Olt Slatina – Unirea Tărlungeni se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”. După jocul de pe teren propriu cu brașovenii, gruparea pregătită de Dan Oprescu va întâlni, în deplasare, FC Caransebeș, echipă ce ocupă ultimul loc în clasamentul seriei.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 05 Nov. 2014, 18:29 Seria 2
Pe aceeași temă