Încă o problemă de lot la UTA: Miculescu, abia întors de la naționala U18, va fi operat

Marius ANGHEL 13 Apr. 2019, 14:53 Campionat
Încă o problemă de lot la UTA:** Miculescu, abia întors de la naționala U18, va fi operat

UTA are mari probleme de lot pentru disputa de mâine, cu Metaloglobus, de la ora 11:00, din etapa a 30-a. Celor doi fotbaliști suspendați, Copaci și Matei, și celor trei fotbaliști accidentați, Coulibaly, Stahl și Șeroni, s-a mai adăugat și o problemă de ultim moment.

Revenit de la lotul național Under 18, David Miculescu a acuzat dureri în zona abdominală și, după o noapte aproape albă, a fost diagnosticat cu apendicită, anunță Sport Arad. Tânărul mijlocaș a fost deja internat la Spitalul „Grigore Alexandrescu” și va fi operat astăzi sau mâine de medicii bucureșteni. Părinții fotbalistului s-au pus deja pe drum spre Capitală, unde vor rămâne – probabil – cel puțin două trei zile până la externarea lui David.

Recuperarea după o astfel de intervenție chirurgicală este de cel puțin două săptămâni, așa că stafful tehnic al „Bătrânei Doamne” nu-l va avea la dispoziție pe Miculescu nici pentru confruntările cu Chindia Târgoviște și Energeticianul.

Dacă mai adăugăm și excluderea din lotul primei echipe a lui El Hasni pe motive disciplinare, cel puțin mâine, cu ocazia partidei cu Metaloglobus, UTA va intra pe teren cu o formulă cu totul și cu totul inedită.

Chiar și așa, cu o echipă decimată, UTA vrea să implună ritmul jocului în deplasarea de la București. „Așa cum arată Metaloglobus astăzi, la ce jucători au, va fi un meci foarte greu. Este o echipă renăscută în această iarnă, ei suferă acum pentru ceea ce s-a întâmplat în turul campionatului. Acum au jucători care au jucat pe la Petrolul sau Snagov, în special frații Herea nemaivând nevoie de prezentare la acest nivel. Dar mai sunt și alții, ca Plămadă sau Ghenovici. E un meci important, ca și celelalte care vor urma, vrem să avem siguranță și să impunem jocul”, a spus Cristian Păcurar, antrenorul secundul al UTA-ei și șef al staffului tehnic și în deplasarea aceasta, în absența lui Ionuț Popa, aflat tot în concediu medical.

În meciul tur, bucureștenii au deschis scorul la Arad, prin Ovidiu Herea (7), însă apoi au fost trântiți la pământ, pierzând cu 6-1, după golurile reușite de Alexandru Manea (27), Alexandru Pop (33, 50), Paul Cubleșan (39, 85) și David Popa (83).

Cum ar putea arăta UTA în meciul cu Metaloglobus: Orlic – Rz. Ivan, R. Iuga, Melinte, Ciucur – C. Costin, I. Neagu, Hrezdac, Kanda – Cip. Rus, Dav. Popa.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 13 Apr. 2019, 14:53 Campionat
Pe aceeași temă