Anghelina îi ia locul lui Radovic. Fundașul a revenit la Slatina după experiența nereușită din Liga 1

Anghelina îi ia locul lui Radovic.** Fundașul a revenit la Slatina după experiența nereușită din Liga 1

Cooptat în vară în lotul celor de la Dinamo, fundașul Marian Anghelina a ajuns, în cele din urmă, la FC Botoșani. Jucătorul de bandă a evoluat puțin în Liga I, iar în această iarnă va reveni la FC Olt Slatina.

Fotbalist ce a petrecut o bună perioadă de timp la gruparea slătineană, Marian Anghelina și-a dorit, în vara anului trecut, să facă pasul în Liga 1. Având în vedere faptul că a evoluat puțin în tricoul nou-promovatei FC Botoșani, fundașul lateral își dorește cât mai multe jocuri în picioare, chiar dacă la nivelul Ligii a II-a. Jucătorul de bandă dreapta spune că s-a înțeles cu oficialii clubului FC Olt Slatina, iar luni va fi prezent la antrenamentele conduse de tehnicianul Dan Oprescu.

„Eu am ajuns la un acord cu Slatina, nu știu exact cum s-au înțeles cluburile. Pentru mine, FC Olt este varianta cea mai bună, pentru că trebuie să joc. De luni (nr. red. – azi) voi fi prezent la antrenamente. Echipa este puțin schimbată față de cum o știam eu, dar nu voi avea probleme în a mă adapta”, a declarat Marian Anghelina.

Îi ia locul lui Radovic

În aceste condiții, nu este exclus ca negocierile privind semnarea unui nou contract cu fundașul dreapta Aleksandar Radovic să fie sistate. Fotbalistul de origine sârbă nu a fost prezent la reunire, acesta având un contract valabil cu FC Olt până în această iarnă. Radovic a fost titular meci de meci în stagiunea de toamnă, însă înțelegerea sa a expirat.

„În locul lui Radovic, îl vom lua pe Anghelina. Este un jucător din zonă, a mai evoluat aici, nu va avea probleme în a se adapta în lot”, a precizat președintele clubului din Slatina, Ionuț Ivan.

Marian Anghelina va efectua, cel mai probabil, vizita medicală până la plecarea în cantonamentul de la Cheile Grădiștei. În stagiunea trecută, fundașul dreapta Marian Anghelina a fost titular în lotul aflat sub comanda tehnicianului Dan Oprescu.

Lotul prezent la reunire: Răducu Mogoșanu, Nuno Claro, Ștefan Blănaru, Daniel Bogdanovici, Mihai Căpățînă, Ștefan Covalschi, Marius Curtuiuș, Ionuț Fâșie, Robert Gherghe, Daniel Giurcă, Alin Gligor, Alin Ignea, Dan Leucuța, Ovidiu Morariu, Florin Ștefan, Mădălin Mihăescu, Răzvan Dobricean, Bobi Verdeș, Cristian Bardu, Daniel Rogoveanu, Vasile Gheorghe, Ionuț Coțofană, Ionel Dinu, Emanoil Rezeanu, Ionuț Ciurea, Lukman Alhassan.

Sursa: Gazeta nouă

Pe aceeași temă