Miculescu a fost externat. Când poate reveni pe gazon talentatul mijlocal al UTA-ei

Marius ANGHEL 22 Apr. 2019, 18:30 Campionat
Miculescu a fost externat.** Când poate reveni pe gazon talentatul mijlocal al UTA-ei

Internaționalul Under 18 al UTA-ei a trecut prin momente grele de la întoarcerea din Slovacia, acolo unde a și marcat un gol pentru selecționata pregătită de Laurențiu Roșu. Vineri seara, cu 35 de ore înainte de partida „roș-albilor” cu Metaloglobus, David Miculescu a acuzat dureri în zona abdominală, iar sâmbătă dimineața a fost diagnosticat cu apendicită. Internat de urgență la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, talentatul mijlocaș a fost – în cele din urmă – operat de peritonită și a avut nevoie de un tub de drenaj de care a scăpat de abia după o săptămână.

Astăzi a venit și ziua externării, ocazie cu care i s-au scos și firele, dar i s-a și prescris un tratament strict. Cert este că doctorii i-au interzis să joace din nou fotbal mai repede de trei săptămâni.

„Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care s-au mobilizat și au avut grijă de David și familia noastră în ultima săptămână. În primul rând, am avut noroc cu o profesionistă adevărată, în persoana doamnei doctor Florica Dinu, care l-a operat pe David și s-a ocupat și mai apoi de el. Federația Română de Fotbal ne-a sărit și ea în ajutor, suportând cazarea mea și a soției la Mogoșoaia și Buftea pe toată perioada în care am stat la București. Am ținut zilnic legătura cu managerul reprezentativei Under 18, Victor Radu, care ne-a întrebat dacă mai avem nevoie de ceva. Conducătorii UTA-ei ne-au sunat și ei zilnic, iar astăzi băiatul și soția se întorc cu avionul la Timișoara pe cheltuiala clubului. Ceea ce a fost mai greu a trecut, sper să-l vedem pe David cât mai repede pe teren. Din păcate, în proporție mare, va rata derby-ul cu Poli, care se joacă în preajma datei în care el împlinește 18 ani. Își dorea mult să fie pe teren, dar Dumnezeu a avut alte planuri”, a spus, pentru Sport Arad, Vali Miculescu, tatăl fotbalistului, fost și el component al echipei emblemă a Aradului în urmă cu 18-19 ani.

Așadar, David Miculescu ar putea reveni pe gazon undeva pe la mijlocul lunii mai, cel mai probabil la partida de acasă cu Aerostar Bacău, din cadrul rundei cu numărul 35 a ligii secunde. Vă reamintim că tânărul mijlocaș se află pe „radarul” mai multe cluburi importante din țară și străinătate, fiind de așteptat ca în această vară să sosească oferte importante pentru el pe adresa clubului UTA.

Altfel, derby-ul UTA – ASU Politehnica, programat peste două etape, are loc sâmbătă, 4 mai, de la ora 13:30, pe stadionul Motorul.

Sursa: Sport Arad
Foto: UTA Arad

Marius ANGHEL 22 Apr. 2019, 18:30 Campionat
Pe aceeași temă