Șcheau s-a operat, Pavel merge la control în Ungaria, Radovic e suspect de apendicită

Marius ANGHEL 04 Nov. 2014, 14:27 Seria 2
Șcheau s-a operat, Pavel merge la control în Ungaria,** Radovic e suspect de apendicită

Diagnosticat cu ruptură de ligament încrucișat anterior, tânărul component al clubului FC Olt Slatina, Mircea Șcheau, a fost supus săptămâna trecută intervenției chirurgicale.

Fundașul dreapta s-a operat la Spitalul Monza, din București. Intervenția a decurs fără probleme, iar recuperarea se va întinde până la șase luni. „Nu au fost probleme, medicii sunt mulțumiți de modul în care a decurs operația. În principiu, recuperarea va fi efectuată la Slatina, acum rămâne de văzut”, a declarat președintele echipei FC Olt Slatina, Cristi Șcheau.

Fundașul dreapta Mircea Șcheau s-a accidentat în meciul de la nivelul Campionatului Republican, susținut în compania celor de la CSS Craiova.

Pavel a fost diagnosticat în țară cu o hernie

Un alt jucător al echipei FC Olt care are probleme de sănătate este mijlocașul la închidere Alin Pavel. Acesta va efectua un control amănunțit în Ungaria. Jucătorul divizionarei secunde slătinene s-a programat pe data de 10 noiembrie la unul dintre cei mai cunoscuți neurochirurgi, Pal Barzo.

Mijlocașul a fost diagnosticat în țară cu o hernie, după ce a acuzat dureri mari de spate, și nu este exclus să fie supus intervenției chirurgicale. „Am insistat să ajung în Ungaria pentru că am înțeles că medicul Pal Barzo apelează în ultimă instanță la intervenția chirurgicală. Este posibil ca problemele pe care le am să se rezolve cu tratament, însă până nu voi face acest control nu știu prea multe”, a declarat mijlocașul.

Probleme medicale întâmpină și fundașul dreapta Aleksandar Radovic, care este suspect de apendicită.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 04 Nov. 2014, 14:27 Seria 2
Pe aceeași temă