Rădoi va avea puteri depline la FC Brașov dacă va accepta oferta de a veni în Liga 2. Ce funcție i s-a propus și ce jucători de la Steaua l-ar putea urma

Marius ANGHEL 05 Jan. 2016, 12:25 Seria 2
Rădoi va avea puteri depline la FC Brașov dacă va accepta oferta de a veni în Liga 2.** Ce funcție i s-a propus și ce jucători de la Steaua l-ar putea urma

FC Brașov ar putea începe noul an cu o bancă tehnică total schimbată față de cum încheia prima parte a sezonului din Liga 2. Sâmbăta trecută, președintele de onoare al clubului, Romeo Pașcu, s-a întâlnit la Predeal cu Mirel Rădoi și i-a propus să vină la echipa din eșalonul secund pentru a pune umărul la revenirea în prima ligă. Dacă întâlnirea a fost recunoscută de oficialul brașovean, nu și oferta, apropiații fostului antrenor al Stelei susțin contrariul. Potrivit Monitorul Expres, oferta șefilor de la FC Brașov ar fi fost ca Mirel Rădoi să preia postul de manager general, adică să aibă puteri depline la echipă.

„Mirel Rădoi s-a întâlnit cu șefii lui FC Brașov, care i-au propus funcția de manager general, adică să se ocupe de prima echipă, să supervizeze toată activitatea clubului, de la transferuri până la investiții. Este o variantă, pentru că Mirel nu vrea să plece din nou în Golf, de aceea a și refuzat o ofertă foarte bună din acea zonă. FC Brașov este un club de tradiție în fotbalul românesc, iar o promovare cu echipa în Liga 1 ar fi un pas înainte și pentru el. Este vorba de un proiect pe termen lung, însă decizia de a accepta sau nu oferta Brașovului îi aparține în totalitate lui Rădoi”, au spus apropiații lui Mirel Rădoi pentru Monitorul Expres.

Neculaie: „Dacă ei îl vor pe Rădoi, pe el să-l pună”

Patronul lui FC Brașov, Ioan Neculaie, nu exclude posibilitatea de despărțire de actualul antrenor, Adrian Szabo, și spune că decizia înlocuirii lui le aparține conducătorilor echipei, Vasile Dochița și Romeo Pașcu. „Nu eu numesc antrenorul! Îi am la club pe Dochița și Pașcu, așa că ei să decidă. Pe cine vor să pună antrenor e treaba lor. Dacă ei îl vor pe Rădoi, pe el să-l pună”, a spus Neculaie pentru sursa citată.

Enceanu și Mihalcea, doriți la Brașov

Dacă Rădoi va accepta oferta, acesta nu va veni însă singur. Pe lângă staff, fostul internațional va încerca să readucă la echipă și doi jucători transferați de Steaua chiar de la FC Brașov. Este vorba de mijlocașii Rareș Enceanu și Vlad Mihalcea, iar Gigi Becali nu s-ar opune unui împrumut al acestora până în vară în Liga 2. „Vrem să îi împrumutăm de la Steaua pe Vlad Mihalcea și pe Rareș Enceanu. Sunt doi jucători tineri, care la Brașov vor avea șansa să joace. Totul depinde la Laurențiu Reghecampf, pentru că el va decide lotul Stelei pentru partea a doua a sezonului”, a spus Romeo Pașcu.

Variante de rezerve pentru înlocuirea lui Adi Szabo, în cazul în care Mirel Rădoi nu va accepta să vină la FC Brașov, sunt Cornel Țălnar, Laszlo Balint sau Marius Lăcătuș.

Marius ANGHEL 05 Jan. 2016, 12:25 Seria 2
Pe aceeași temă