Puiu Antohi: „Șunda are de luat o revanșă față de mine”

Loredana JUGLEA 21 Aug. 2008, 13:01 Seria 2
Puiu Antohi:

Jiul Petroșani va disputa, sâmbătă, primul meci pe teren propriu, din actualul sezon competițional, după ce a început campionatul cu o remiză, la ACU Arad, 2-2. Echipa pregătită de Puiu Antohi va da piept cu gruparea lui Aurel Șunda, nimeni altul decât fostul antrenorul al petroșenenilor pe vremea când aceștia evoluau în liga l.

« Ne așteaptă un meci greu, foarte greu. Unirea are o cu totul altă echipă față de cea din sezonul trecut, și noi suntem în aceiași situație. Echipa din Alba Iulia mi se pare mai puternică, mai organizată, va fi un adversar periculos pentru toate formațiile din seria noastră « , spune tehnicianul din Vale. Acesta crede că Aurel Șunda are de luat o revanșă față de el.

« Cred că Unirea va veni mai motivată ca niciodată la Petroșani, Aurel Șunda are de luat o revanșă față de noi pentru înfrângerea din campionatul trecut. Alba Iulia are obiectiv diferit față de al nostru. Ei au promovarea , în timp ce noi avem ca obiectiv clasarea pe locurile 1-8. Se anunță un sezon greu pentru că sunt vreo 8 echipe care se bat pentru promovarea în prima ligă », a declarat Antohi.

De partea cealaltă, antrenorul de la Alba Iulia, Aurel Șunda a afirmat :

“Este un meci pe care trebuie să-l abordăm la victorie pentru că pas cu pas vom crește în joc și vom emite pretenții la performanță. Va fi un joc cu o echipă tânără, ambițioasă, care are în componență mulți fotbaliști care au jucat în divizia A, dar și noi avem valoare și trebuie să o arătăm în teren. Unirea a crescut în valoare, omogenitatea și relațiile de joc s-au îmbunătățit, dar meciul se anunță dificil pentru că orice partidă care urmează este cea mai grea”.
Cosmin Marincean fundașul central de la FC Unirea vede meciul ca fiind unul normal și nimic special.

“Formația din Petroșani este una de tradiție în fotbalul românesc, dar întâlnirea nu este una specială pentru noi. Am încredere că vom face un joc bun și ne vom întoarce cu toate cele trei puncte. Este prea devreme să vorbim că suntem lideri, trebuie să fim încă cu picioarele pe pământ”.

Loredana JUGLEA 21 Aug. 2008, 13:01 Seria 2
Pe aceeași temă