Prvulovic, pentru prima dată titular la Vâlcea

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 12 May. 2015, 12:12 Seria 2
Prvulovic,** pentru prima dată titular la Vâlcea

Portarul Angelco Prvulovic (19 ani) a fost pentru prima dată titular la CSM Râmnicu Vâlcea, în disputa de la Oradea, cu FC Bihor, scor 1-1. Prvulovic debutase pentru CSM în jocul de la Caransebeș, unde intrase în ultimele 10 minute.

Tânărul portar, al cărui tată este sârb, a greșit însă la golul orădenilor, marcat de Lorincz, în minutul 16. „Nu știam că voi fi titular la Oradea, am aflat înaintea meciului. M-am gândit doar să fac un meci cât mai bun și să îmi ajut echipa. Dacă meciul este mai tensionat, sunt mai impulsiv. Am fost trei ani la Sporting Pitești, dar veneam mereu la Vâlcea, să mă antrenez cu Robert Tufiși” a spus Prvulovic la Etalon TV.

Părinții jucătorului au fost amândoi sportivi de performanță, tatăl practicând karate, iar mama, Raluca, fiind handbalistă. Se poate spune că Angi a călcat pe urmele mamei, pentru că Raluca Prvulovic a fost portar la Voința Vâlcea, apoi a apărat pentru o scurtă perioadă în Serbia.

Tufiși: „CSM este pe un drum bun”

Antrenorul cu portarii de la Vâlcea, Robert Tufiși spune că Angelco poate avea o carieră frumoasă. „Deși am jucat în play-out, CSM este pe un drum bun, avem doi conducători tineri, cred că se vor face lucruri frumoase în continuare. Liga I ar fi un lucru extraordinar, care ar răsplăti eforturile mari pe care le face SC Damila. Ar fi un motiv de mândrie pentru conducerea noastră. Domnul Pelici a avut mare încredere în Prvulovic, în mine, a pregătit foarte bine meciul, în cel mai mic detaliu, asta l-a ajutat mult pe Angi. Lincar și Pelici cred că au făcut multe pentru Vâlcea” a declarat și Robert Tufiși, la Etalon Tv.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 12 May. 2015, 12:12 Seria 2
Pe aceeași temă