Program mai lejer pentru Mutulescu, Drida și Pascariu

01 May. 2009, 18:19 Seria 2
Program mai lejer pentru Mutulescu, Drida și Pascariu

Trei dintre componenții lotului UTA-ei, care au evoluat constant în ultimele meciuri, au avut parte de un program ceva mai lejer de pregătire în prima parte a săptămănii. Adrian Drida acuză dureri în zona inghinală, motiv pentru care a efectuat un program de pregătire lipsit de intensitate, nefiind folosit în amicalul cu Gloria Arad. Andrei Mutulescu a avut parte de un plus de odihnă, pentru a se reface complet după comoția cerebrală suferită în repriza secundă a meciului cu FC Bihor.

 

Tehnicienii utiști doresc să beneficieze de serviciile sale la Alba Iulia, motiv pentru care i-au oferit timp pentru refacere. În fine, Claudiu Pascariu a acuzat la începutul săptămănii o stare de oboseală. Tânărul utist, nepregătit în perioada precompetițională de iarnă, a intrat direct în program și, în plus, a reușit să prindă des primul 11, fiind mai solicitat din punct de vedere fizic decât era obișnuit.

 

În ceea ce-i privește pe Mutulescu și Pascariu ei vor fi, cu siguranță, titulari la Alba Iulia, iar prezența în teren a lui Drida depinde de starea lui de sănătate, existând teoretic riscul unor nedorite complicații.
 

 

Articol scris de Sebastian Șiclovan
 

01 May. 2009, 18:19 Seria 2
Pe aceeași temă