Probleme cu juniorul „obligatoriu” la Mureșul Deva

25 Feb. 2009, 18:45 Seria 2
Probleme cu juniorul

Antrenorul Gheorghe Barbu are doar două variante pentru a-l înlocui în "primul 11" pe internaționalul de juniori Mihai Savin, pe care s-a bazat în turul campionatului

Folosit titular în 14 meciuri în turul campionatului ca junior obligatoriu în echipa de bază a Mureșului Deva, fundașul dreapta Mihai Savin (foto în alb) va rata mai multe jocuri în primăvară din cauza convocărilor la lotul național Under 19. Această situație a încurcat mult planurile tactice ale antrenorului Gheroghe Barbu pentru partea a doua a campionatului. Motiv pentru care în cele șase meciuri de pregătire pe care "alb-roșii" le-au disputat în această iarnă "principalul" de sub Cetate a folosit mai multe formule de joc în care i-a inclus pe ceilalți doi juniori din lot: portarul Adrian Horvat (19 ani, un joc în tur) și fundașul Alexandru Doboș (18 ani). "Cu excepția celor șase meciuri în care nu îl voi putea folosi din cauza convocărilor la lot, la fel ca în tur și în retur, mă voi baza tot pe Savin. Când el nu va fi la echipă, îi voi folosi pe Doboș și Horvat", a dezvăluit tehnicianul.

În tranziție
Privind în viitor, prin Centrul de Copii și Juniori al Mureșului Deva, Gheorghe Barbu afirmă că problema juniorilor se va acutiza sezonul viitor. "Problema este că atât Horvat, Doboș și Savin, care este împrumutat la Deva de la Gaz Metan Mediaș, sunt în ultimul an de juniorat. La anul vom fi nevoiți să căutăm alții. Misiune dificilă atât timp cât din propria pepinieră nu cred că vom putea miza pe vreun junior".

 

3 juniori va avea în lot Mureșul pentru partea a doua a campionatului

 

articol scris de Sami Tamaș

 

25 Feb. 2009, 18:45 Seria 2
Pe aceeași temă