Devenii așteaptă deznodământul alegerilor locale: „Poate rămânem în Liga a II-a”

28 May. 2012, 17:48 Campionat
Devenii așteaptă deznodământul alegerilor locale:** „Poate rămânem în Liga a II-a

Mureșul Deva a retrogradat deja în eșalonul trei, dar speranțele pentru o prezență și în sezonul viitor în Liga 2-a rămân. „Cheia” ar putea fi la autoritățile locale, ce vor primi votul devenilor la alegerile de peste două săptămâni.

„Returul acesta l-am jucat în condiții speciale, cu o echipă de copii, care s-a reunit cu o zi înainte de începutul returului. Dar, la anul, totul s-ar putea schimba cu o strategie bună, făcută din timp, dar asta se poate întâmpla doar cu o susținere puternică din partea oficialităților. Dacă la vară, unele echipe s-ar putea să renunțe la locul lor, s-ar putea să fim invitați să luăm parte și la ediția viitoare a Ligii a 2-a și trebuie să fim pregătiți. Avem destui copii talentați, care cu patru-cinci jucători cu experiență lângă ei și cu o pregătire temeinică și serioasă, vor putea face față nivelului și vor crește ca fotbaliști. Așteptăm deznodământul alegerilor, până atunci nu putem vorbi mai multe”, a precizat Romulus Gabor, la finalul celei de-a unsprezecea înfrângere a returului: 0-3 cu UTA.

În ultima rundă, gruparea de la poalele Cetății joacă la Baia Mare, împotriva ultimei echipe pe care a bătut-o pe teren: 4-2, în toamnă, pe teren propriu.

Sursa: Sport Arad

28 May. 2012, 17:48 Campionat
Pe aceeași temă