Prina îi vede pe aluminiști pe podium

25 Feb. 2012, 13:54 Seria 2
Prina** îi vede pe aluminiști pe podium

City managerul Slatinei speră ca Alro să-și îndeplinească obiectivele. Minel Prina crede că valoarea lotului va permite echipei locale clasarea pe unul dintre locurile trei-patru. Condițiile oferite îi obligă pe aluminiști la un parcurs bun în ultima jumătate a campionatului.

Din acest sezon susținută financiar de Consiliul Județean și Primăria Municipiului, Alro Slatina încearcă să ajungă pe prima scenă a fotbalului românesc. Startul ratat de stagiune a îndepărtat formația olteană de locurile care duc în Liga I, însă speranțele promovării se leagă de problemele de obținere a licenței cu care se confruntă primele clasate. Administratorul public Minel Prina își dorește ca aluminiștii să aibă un parcurs reușit în primăvara lui 2012.

„În primul rând vreau să le urez succes în retur, să-și atingă obiectivele.Sper să fie obiectivul pe care și l-au propus la începutul anului, și anume să promoveze”

Prina este încrezător în posibilitățile fotbaliștilor pregătiți de Daniel Mogoșanu de a reuși o clasare în zona superioară a ierarhiei seriei la finalul sezonului.

„Eu cred că Alro, la lotul pe care îl are în momentul de față și bugetul pe care îl au la dispoziție, liniștea pe care au avut-o din punct de vedere administrativ, ar putea să-i ducă pe un loc patru, chiar un loc trei. Dar acum depinde în foarte mare măsură de ei, cum știu să gestioneze tensiunea, pentru că într-adevăr, atunci când ai tot ce ți-ai dorit, ar trebui cumva să te și oblige”

Alro Slatina a încheiat turul de campionat pe poziția a șaptea, la 12 puncte distanță de ocupantele locurilor ce duc în primul eșalon, Gloria Bistrița și FC Timișoara.

Sursa: Olt TV

25 Feb. 2012, 13:54 Seria 2
Pe aceeași temă